Mõtlen alati, miks peaks avalikkuse ees suudlema ja üksteist näppima. Nad võiksid teha seda kodus või kusagil, kus ei ole teisi inimesi. Meil ei ole vaja seda näha, mida nad koos teevad ja kui väga nad teineteist armastavad!

Tänavatel ei olegi asi nii hull, aga poes käies olen mitu korda pidanud nägema, kuidas naine toetab pea mehe õlale ja nii nad siis "kõiguvad" koos seal leti ääres. Poemüüja ei ütle küll midagi, aga ilmselgelt on tallegi see ebamugav, kui peab teenindama selliseid kliente. Ma lihtsalt ei suuda vaadata, kui teiste ees üksteist näperdatakse. Vaatan siis kas maha või kõrvale, sest see on lihtsalt nii ebameeldiv.

Nad võiksid mõista, et see, mida nad teevad, ei ole lihtsalt normaalne ja see ei kõlba mitte kuhugi. Käin tihti jalutamas pargis, sest seal on ilus ja rahulik. Kui aga märkan pargipingil paari, kes üksteisega tegelevad, siis tekib kohe soov sealt kiiremas korras lahkuda ja looduse nautimine jääb paraku pooleli. Minu jaoks on see kuidagi imelik, kui ma kõnnin pargis, kus kaks inimest suudlevad pingi peal.

Vahel tahaksin linnas istuda pingi peale ning lihtsalt jäätist süüa ja puhata, kuid ma ei saa seda teha, sest pingi on hõivanud paarike, kes on asunud teineteist suisa rahuldama. Ükskord ootasin bussi. oli vihmane ilm ja jalutada ka ei saanud. Istusin rahulikult bussipeatuses ja siis tulid kaks noort mu kõrvale. Tüdruk istus poisile sülle ja paarike hakkas suudlema. Kostusid väga imelikud hääled. Järsult pööras tüdruk minu poole ja saatis mulle hävitava pilgu. Mõtlesin, et kuidas ta saab selline olla. Tõusin püsti, sest mul hakkas juba piinlik seal istudes.

Arvan, et paarikestel ei ole vajalik üksteist kogu aeg näppida ja nad saaksid väga hästi natuke aega ka teineteisest käsi eemal hoida. Olen tähele pannud, et mõned suudlevad avalikkuse ees, et uhkeldada sellega kui ilus kaaslane neil on - jääb kohe selline tunne, midagi pole teha.

See, kui kaks inimest käivad käest kinni on veel vastuvõetav, sest selles ei ole ju midagi halba. Olen aga tähele pannud, et kui üks armunud paarike läheb üle tee, siis peavad autojuhid küll kannatlikud olema, sest paarike liigub aeglastel sammudel ja pole imestada, kui nad isegi seisma jäävad keset teed, et teisele musi anda. Minu jaoks on see juba tülgastav ja vastik!

Olen näinud ka tänavatel paare, kes sõidavad ratastega ja hoiavad samal ajal käest kinni. Kui kummagi käsi peaks korra vääratama, siis on õnnetus kerge tulema. Kui nad teeksid seda küla- või metsateedel, siis ei oleks midagi hullu, aga tänavatel on see ohtlik ja teistele inimestele ebameeldiv vaadata.

Armunud võiksid ükskord aru saada, et nad ei pea avalikusele näitama seda, et nad on paar ja et nad teineteist armastavad.