1. Sa oled täielik memmekas!

Jah, emmepojaga on alati keeruline, kuid kui sa tahad temaga siiski koos olla, siis ei tohiks sa talle näkku lajatada, milline memmekas ta on. Aktsepteeri seda. Ja pea meeles — kui ta on selline oma 30ndates, on ta seda ka 40ndates.

2. Räägi mulle veel oma eksist

Eelmistes suhetes ei tohiks kinni olla. Siiski piinab meid vahel uudishimu — milline tema eks oli? Väldi neid vestluseid, eriti kui nende sisu väga intiimseks kiskuma hakkab. See ei ole mugav ei talle ega ka sulle.

3. Vaata, see naine näeb nii hea välja!

Salamisi ootad, et su mees vastaks: “Ei, sina oled kõige kaunim!” Ja kui ta otsustab su väitega hoopiski nõustuda, siis muutud armukadedaks. Lõpeta sellised lapsikud mängud.

4. Sa ei oska lõbutseda

Kui sa oled koos introverdiga, siis võiksid sellest juba aru saada. Ta ei olegi selline, kes igal poole rõõmsate hüüete saatel justkui kitsetalleke kalpsab. Tema lõbutsemisviis lihtsalt ei ühti sinu omaga — see ei tähenda, et ta elu nautida ei oska.

4. Kas ma olen ilus?

Kui sa tahad oma enesehinnangut parandada, siis jäta oma mees selliste küsimustega rahule. Nii või naa ei anna need ju sulle täielikku rahulolu. Las ta märkab sind ise. Usu, see on palju mõjusam.

5. Sul on nii halb maitse..

Kui sulle ei meeldi kallima särk, siis ütle talle seda otse. Aga ära kunagi solva tema maitset. Kas sulle meeldiks, kui su armsam sulle nii ütleks? Kindlasti mitte!

6. Millal sa mulle helistad ja millal ometi ma sind küll jälle näen?

Rahune maha, kullake. Kui teil oli alles esimene kohting, siis ei maksa peast päris hulluks ka minna. Anna talle aega kogu asja seedida. Küll ta sinuga ühendust võtab. Ja kui ei võta, siis liigu oma eluga edasi.

7. Ära muretse, see on kõigest töö..

Kui su kallim nägi mingi projekti kallal pikalt vaeva ning lõppkokkuvõtteks ebaõnnestus, siis ei tohi sa talle kindlasti öelda, et see “kõigest töö” on. Mees hindab oma töökohta ja kui ta saab lüüa, tunneb ta ennast halvasti. Ole talle toeks.

8. Sa ei saa kunagi edukaks

See on ülim solvang, mida sa ühele mehele öelda võid. Mees peab ennast tavaliselt pere ülalpidajaks ja leiva lauale toojaks. Kui sa aga talle alatasa kinnitad, et ta sellega hakkama ei saa või oma tegudes edukas ei ole, siis tõmbad sa teie kahe suhtele lihtsalt vee peale.

Allikas: Womanitely