Kohtusime ühel peol ja õhtu lõppes tema juures voodis. Olin päris palju joonud. Läksime peagi taas välja. Sama lugu, sai kaua pidutsetud ja siis tema juurde mindud. Seks oli hea, aga olin purjus. Olin siis palju julgem ja tegin asju, mida polnud varem julgenud proovidagi.

Muidugi suhtlesime ka kaine peaga ja käisime näiteks kinos, aga juba siis hakkasin mõtlema, kas suudaksin ka voodis sama vabameelne ja hea olla. Ta korra ütles mulle ka, et pole ammu kohanud tüdrukut, kes millegi ees risti ette ei löö. Ma punastasin, sest teadsin, et see võis tuleneda ka julgestusjoogist. Korra seksisime siis ka kaine peaga ja mul jooksis mõte täiesti kokku. Tegelikult ei peaks ju seksi ajal peas üldse analüüsima, mis on järgmine liigutus, aga mina just nii tegin. Mul oli peas justkui malemäng: mis on järgmine käik, kas see on õige? Ta ei öelnud hiljem midagi, aga mulle tundus, et kogu asi läks täiesti metsa ja seda ei nautinud kumbki. Järgmine kord olin sõbrannadega linnas pidutsemas ja läksin pärast noormehe juurde. Tema oli kaine, mina mõnusalt vintis, taas läks kõik hästi.

Valetasin, et mul on päevad

Oeh. Nüüd oleme põhimõtteliselt suhtes, aga sekseluga on ikka asi kahtlane. Ma lihtsalt ei julge ilma napsita midagi tehagi. Kord valetasin, et mul on päevad ja üks kord seletasin, et mul vaja hommikul ülivara ärgata. Tegelikult ei olnud. Läksin kell kuus hommikul bussi peale ja sõitsin õe juurde külla. Õde imestas, kas olen päris ära keeranud.

Nädalavahetustel on lihtsam. Siis on ikka põhjust veini juua ja veidi julgem olla. Nüüd on see kummaline suhe kestnud juba paar kuud. Mulle tundub, et ka mees saab aru, et midagi on valesti, et ma põen kogu aeg millegi pärast. Aga kuidas ma ütleks talle, et sry, ma ei suuda sinuga kaine peaga seksida.

Äkki ta tüdineb minust?

See pole mu esimene suhe, aga midagi sellist pole varem olnud. Ehk on eelmised kutid olnud ka sellised, kellest on mul ükskõik. Praegu tundub, et olen leidnud justkui täiusliku partii, aga äkki ta tüdineb minust ära. Kui olen voodis kehv, siis leiab parema. Aga päris imelik on mõelda, et peangi nüüd hakkama enne seksi salaja kuskil alkoholi jooma, et õigele lainele saada. Kuidas ma siis veel selgitaks, miks mul lõhnad juures on. Salaalkohooliku imago oleks kindlasti eemalepeletav.