Lõppude lõpuks on noored naised ju lõbusad, vabameelsed, energiast pakatavad ja elurõõmsamad ning see võib mehele, kes tunneb, et tema elu parimad aastad on möödas, meele järgi olla.

Need kõik on aga stereotüüpsed põhjused, mida inimesed mõtlevad, kui näevad vanemat meest koos endast palju noorema naisega ja kuigi mõnel juhul võivad need ka paika pidada, siis sageli töötab külgetõmbejõud suhetes hoopis keerulisemal viisil.

Tegelikult suudab naine rahuldada üht kõige põhilisemat inimese vajadust: lähedusevajadust. See vajadus tekib meestel ja naistel elu jooksul erineval ajal. Noored naised vajavad seda rohkem ja kuigi nad unistavad ka edukast karjäärist, soovivad nad luua oma perekonna. Noored mehed seda hetkel veel kõige olulisemaks ei pea, sest nende tähelepanu on pigem sellel, et saada aru, milleks nad siia maailma sündinud on. Kui naine soovib oma kaaslaselt rohkem intiimsust, aga mees keskendub vaid karjäärile, on konfliktid kerged tekkima.

Vanemate meeste ja noorte naiste vajadused on sarnased

Kuskil keskeas olukord aga muutub — meestel tekib vajadus läheduse järele, aga nad on oma perekonna tähelepanuta jätnud. Nad on tüdinenud pidevast karjääritegemisest ja otsivad hellust. Samal ajal on keskealised naised aga tüdinenud oma laste ja abikaasa soovide järgi elamisest. Nad on valmis minema tagasi kooli ja lükkama hoo sisse oma pooleli jäänud karjäärile. Nii otsibki vanem mees endale noorema naise, kellega tal on sel hetkel samasugused vajadused. Ta võib olla valmis isegi uut perekonda looma, et sel korral kõike “õigesti” teha.

Allikas: YourTango