Mees räägib nende armastusest nii: "Vähestel inimestel on oma elu jooksul õnne tunda midagi nii tugevat. Selline suhe on küll ühiskonna jaoks tabu, kuid meie suhtes ei ole midagi valesti. See on lihtsalt tõeline armastus."

See, kuidas mehe ja naise sugulussidemed välja tulid, kuulub kärgperenduse kõrgema pilotaaži kõige keerulisemate näidete hulka, kus iga tegelase ema oli saanud lapsi mitme erineva mehega ja vastupidi ning komplektid inimesi elasid koos ega teadnud midagi oma tõelistest vanematest.

Igatahes jõudis lõpuks asi sinnani, et Melissa ja Brian, kes olid just teada saanud, et nad on poolõde ja poolvend, said Facebookis sõpradeks ja vahetasid mitmeid sõnumeid, et oma põlvnemise üksikasjadest täpselt aru saada. Viimaks Brian helistas Melissale ja naine tunnistas, et juba mehe hääl võttis ta jalust nõrgaks.

Nagu hiljem välja tuli, siis mõlemad osapooled hakkasid pärast nende esimest telefonivestlust teineteise Facebooki pilte vaatama ja tundsid tohutut külgetõmmet. Olgugi et mõlemad olid abielus, hakkasid poolvend ja poolõde üksteisest fantaseerima ja seksuaalseid unenägusid nägema. Nad küll tundsid ennast seejuures esialgu halvasti, sest see ei tundunud päris normaalne, aga nad ei saanud midagi parata.

Kaks päeva hiljem sõitis Melissa kaks tundi läbi lumetormi, et Brianit ka silmast silma kohata. See oli armumine esimesest silmapilgust. Melissa kirjeldab nende kohtumist kui midagi sellist, mida ta polnud kunagi varem kogenud - seksuaalne külgetõmme oli nii tugev, et ta hoidis end vaevu tagasi. Brian tundis samamoodi: ta rääkis, et sai kohe aru, et see inimene on siia ilma loodud tema jaoks.

Melissa ja Brian läksid baari, võtsid dringi ja hakkasid kohe teineteisele oma kõige varjatumaid saladusi rääkima. Pärast ühte drinki läksid nad tagasi autosse ja neid haaras kõikevõitev kirg.

Kaks nädalat hiljem lõpetas Brian oma abielu. Melissa abielu veel kestab, kuid õhk on täis pingeid, sest Melissa veedab kõik nädalavahetused Briani juures.

Paarike väidab, et nende vahel pole ainult seksuaalne kirg. "See mees on mu parim sõber, mu vend, mu isa, mu armuke - kõik, mida ühes mehes tahta võib," räägib Melissa. Brian kinnitab, et ainuke, millest ta hoolib, on see, et Melissa oleks õnnelik.

Paarike tahab väga tulevikus abielluda, kuigi õe ja venna vaheline abielu on kõikides USA osariikides illegaalne. Aga noh, küll nad mingi võimaluse leiavad, kui armastus on nii suur.

Allikad: Daily Mail, Good Housekeeping