1. Igale inimesele on maailmas vaid üks “see õige”

Pole tõsi — inimesed lähevad kokku ja lahutavad, kuid see ei tähenda, et esimene partner polnud “see õige”. Võib juhtuda nii, et sa ei saa mingil põhjusel oma elu armastusega koos olla, aga see ei välista, et sa ei võiks lõpetada koos kellegi teisega, kes on niisamuti su elu armastus. Niisiis, kui ühe mehega ei tule suhtest midagi välja, olgu see siis mõned kuud või koguni aastad pärast teineteise leidmist, ei tasu karta — see ei tähenda, et sa ei võiks kohata kedagi uut!

2. Tõeline armastus lõõmab nagu leek

Me kuuleme lugusid sellest, kuidas inimeste vahel on meeletu säde ja elekter ning nende kirg lõõmab nagu jaanituli, kuid kui tagasi maa peale tulla, siis sellist filmilikku reaalsust kogevad vähesed. Enamasti põhineb armastus usaldusel, hoolimisel, turvatundel ja armastusel — tõsi, sinna juurde käib ka vastastikune kirg, kuid see on vaid üks ja kindlasti mitte domineeriv osa tõelisest armastusest.

3. Tõeliselt armunud inimesed ei tülitse kunagi

Jama! Võimalik, et nad tülitsevad veel rohkemgi, sest mängus on kordades suuremad ja tugevamad tunded. Pealegi, öeldakse, et paar, kes pole koos suurt tüli üle elanud, pole oma pühendumust veel teineteisele tõestanud.

4. Armukadedus käib armastuse juurde

“Ma olen armukade, sest ma armastan sind ja ei taha sinust ilma jääda!” Jälle jama jutt — armukadeduse välja vabandamine armastusega määrib lihtsalt armastuse head nime. On arusaadav, et vahel paneb kallima eemalolek muretsema või tekitavad mõned pilgud või vihjed sinus ebakindlust, kuid oma kallima lämmatamine pideva armukadedusega ei käi kohe kindlasti armastuse juurde. Nii et kui sa käid meestega väljas ja imestad, miks su mees küll armukade pole, kas ta siis ei hooli sinust, siis tea, et ta lihtsalt usaldab sind. Loodame, et põhjusega.

5. “Ma armastan sind” peab kuuluma igasse päeva

Armastust saab väljendada ka sõnadeta ning te ei pea sugugi iga päev teineteisele armastust avaldama. Kui su mees ei lausu neid kolme olilist sõna nii tihti kui sa tahaksid, kuid ta hoiab sind hellalt, vaatab sulle armastavalt silma ning hoolitseb su heaolu eest, siis ei tasu seda talle liialt ette heita.

Allikas: allwomenstalk.com