1. Kas üks teist ütles teisele midagi või mitte

Ära mitte mõtlegi seda tüli alustada. Kas su partner väidab, et palus sul prügi välja viia? Võib-olla sa tuletasid talle meelde, et uus hooaeg tema lemmiksarja algas, aga tema väidab, et pole kuulnudki. Pole oluline. Üks teist unustas. Kas sa unustasid, et sulle öeldi või unustasid ise öelda. See pole pingutust väärt. Suhtlemine on ebatäiuslik. Meie ajud on ebatäiuslikud. Lihtsalt lase sel minna, enne kui see muutub tüliks selle üle, kummal teist on parem mälu.

2. Kõik, mis puudutab ebamõistlikult käitunud sõpru või perekonda

See ei kehti, kui me räägime sõpradest või pereliikmetest, kes on totaalsed tõprad, kuid väldi tülitsemist selle tõttu, et sulle lihtsalt ei meeldi kaasa parim sõber või ema või keegi kolmas. Kui sul pole just tõsist põhjust seda teha, võtab su partner seda isiklikult.

3. Erinevad soovid ja vajadused

Vastandid tõmbuvad. Võib-olla sina oled introvert, kes eelistaks olla kodus raamatut lugedes või sarju vahtides, aga su kaasa läheks parema meelega välja. Lahendus on leitav. Kõige olulisem on meeles pidada, et te pole teineteise külge kinni kleebitud. Võib-olla saavutate kompromissi ja teete midagi koos. Kes teab, ehk leiate isegi mõne uue toreda asja. Teie olemus aga ei muutu mitte kunagi — teineteise vältimatud omadused vajavad aktsepteerimist, mitte pidevat norimist.

4. Soovimatus kusagile minna

See pole maailmalõpp. Kui sul on tööüritus, kuhu su kaaslane pigem ei läheks või sa ei taha tema ülikoolisõpradega drinke võtma minna… ära siis mine. See on okei. Nii lihtne ongi. See ei pruugi olla see, mida te mõlemad tahate, aga sellest ei pea probleemi sündima. Kui ta just mitte kunagi ei taha minna sinna, kuhu sina, on see tõesti probleem, aga aeg-ajalt koju jääda soovimine pole küll tülitsemist väärt.

5. Hüpoteetilised stsenaariumid

Ära tülitse seetõttu, et su kaaslane magaks su parima sõbraga pärast su kümnendat surma-aastapäeva või ükskõik millise muu hüpoteetilise situatsiooni tõttu. Ei, ta poleks ilmselt pidanud sellele küsimusele ausalt vastama, kuid see polnud ka aus küsimus, mida küsida. Sama kehtib asjade kohta nagu tülitsemine beebinimede üle, kui te isegi ei proovi last saada.

6. Hobid ja huvialad, ükskõik kui tobedad need su meelest poleks

Ükskõik kui veenvalt ka ei argumenteeritaks, sa ei pruugi kunagi mõista, miks inimestele meeldivad asjad nagu Kardashianite tõsielusari või dubstep või jalgpall. Sa ei peagi. Kui see teeb nad õnnelikuks või kui sina seda armastad, ei ole see väljanaermist väärt. Las inimestel olla nende hobid.

7. Asjad, mis juhtusid enne teie kohtumist

Sa ei tohi saada vihaseks, et enne teie tutvumist magas ta või käis kohtamas kellegi kohutavaga. Te isegi ei tundnud siis teineteist. Seda ei tohi lasta endale ette heita. Kui minevik kunagi jutuks tuleb, ütle lihtsalt midagi sellist nagu „bla-bla-bla, need olid asjad, mis meid kujundasid ja tegid meid sellisteks, kes me oleme ning tõid meid kokku“.

8. Mida sa teha või süüa soovid

Kui olete üks „neist“ paaridest, seadke üles ruletiratas ja veeretage seda iga kord, kui te ei suuda otsust langetada. Te vajate seda, kui olete mõlemad otsustusvõimetud, vastasel juhul nälgite te lõpuks surnuks, enne kui suudate otsustada, mida süüa.

Allikas: Cosmopolitan