1. Isikupära kaob

End liigselt andes võime sageli iseennast unustada. Ennast unustades aga kaob isikupära ja nii lõpuks ollaksegi kõigest enda kallima vari. Kes alati kaasas käib, kuid kellest keegi väga midagi ei tea. Kurb!

2. Muutud sõltuvaks

Armastus on kui narkootikum, ta toob endaga hea tunde ja kui see kaob, siis tekivad võõrutusnähud. Ja paljud ei oska endaga siis midagi enam ette võtta. Oma kallimaga liigselt koos aega veetes võib ka temast väga kiiresti sõltuvusse jääda. Loomulikult tuleb teineteisele toeks olla, kuid siiski peaks iga inimene ka ise hakkama saama.

3. Sõbrad kaovad

Aja jooksul prioriteedid muutuvad, see on loomulik. Küll aga ei tohiks unustada neid, kes ka enne kallima leidmist sinu kõrval olid ja igast olukorrast välja aitasid — sõbrad. Ära ütle oma sõpradele koguaeg ei, kuna kodus kallimaga televiisori ees pikutamine mugavam tundub.

4. Tal hakkab igav

Tead seda tunnet, kui üht seriaali korduvalt vaadates hakkab igav? Oled justkui kõike näinud ja tead iga järgmist sammu ette. Sama võib juhtuda ka suhtes. Isegi kui sulle meeldib temaga palju aega koos veeta, siis vahepeal peaks ikka teineteisest eemal ka olema. Siin tulevad juba sõbrad appi.

5. Sa ei ole enam oma eesmärkidele sihitud

Ära aseta oma karjääri, tervist ja muid eesmärke kuskile tagumisele istmele. Jaga aega mõistlikult ja pühenda ka neile aega.

6. Armukadedus on kerge tekkima

Kui sa oled harjunud, et su kallim on kogu aeg su kõrval ja siis üks hetk ehk hoopis töökaaslastega välja otsustab minna, siis võid hakata nägema hunti seal, kus teda tegelikult ei ole. Isegi, kui sa loomu poolest enne suhte algust väga armukade inimene ei olnud.

7. See pole tervislik

Kas sa ikka enda eest hoolitsed? Kui sa keskendud ainult temale, siis võid lõpuks iseend täiesti unustada. Ja see pole kindlasti tervislik. Tekivad pinged seal, kus neid olla ei tohiks.

8. Kõige lõpp

Suhte võib kergesti lõpetada tunne, et teine pool lämmatavaks muutub. Olgugi, et see on küll ekstreemne samm, võib su kallim tegutseda ja asjale joone alla tõmmata.

Allikas: Bollywoodshaadis