Mida rikkam on mees, seda sagedamini saab tema naine orgasme.

Newcastle`i ülikooli teadlased on tegid kindlaks, et naiste orgasmisagedus käib käsikäes nende partneri sisstuleku kasvuga.

Fenomen seisneb selles, et evolutsiooniline kohanemine on naisesse programmeeritud ja nii valivad naised partneri alateadlikult parema sissetulekuga kandidaatide hulgast.

Uurimus tõestab ka vastuolulisuse, justkui oleksid naised „kullajahtijad”.

Uurimust toetab evolutsioonipsühholoogia, mille teadustöödega on leitud, et nii mehed kui ka naised on geneetiliselt loodud üksteise ekspluateerimiseks, saavutamaks parimaid võimalusi elu edasi viia.

Naise orgasm on mitmete uurimuste fookuses, sest sellele pole leitud paljunemisega seotud eesmärki. Naine võib rasestuda ükskõik, mis seksinaudingu tasemel.

Uurimus korraldati ühes maailma suurematest elustiili-uuringukeskustest Hiinas. 5000 inimese käest küsiti nii nende era- kui ka seksuaalelu kohta, samuti nende sissetulekute ja muude faktorite kohta.

Sarnaseid suuremaid uurimusi on korraldatud ka USA-s ja Saksamaal ning need kinnitavad tulemusi. Olulised on kehasümmeetria, atraktiivsus ning enamgi veel rahakoti paksus.

Texase ülikooli professor David Buss usub aga, et naise orgasmil on mitu eesmärki: orgasm rahakama mehega võib anda põhja tugevale emotsionaalsele sidemele, või anda signaali, et naine on seksuaalselt kõrgelt rahuldatud ning ei kipu otsima kõrvalsuhet. Mida need orgasmid ütlevad: ma olen lojaalne, nii pead sa investeerima minusse ja mu lastesse.

Allikas: askmen.com