Liblikad kõhus
Sul hakkab kõhus keerama, kui mõtled enda kallima peale. Ja pärast pikka päeva tahaksid ainult üht: temaga koos olla.

Sa oled endas kindel
Sa tead, mida tunned — see pole enam kerge armumine, vaid midagi palju tõsisemat. Mis veel olulisem, sind ei heiduta enam mõte sellestki, et ehk ei tunne armsam samamoodi.

Sest see tundub loogiline
Oled enda peas seda korduvalt juba öelnud? Vaadanud kallimale otsa ja mõelnud: “Ma armastan sind.” Ometi pole need kolm sõna üle su huulte jõudnud. See tunne tundub nii loomulik, et sa ei näe enam ühtegi põhjust selle varjamiseks.

Sul on tagajärgedest ükskõik
Tegelikult tahaksid tervele maailmale hüüda, kui väga sa enda kallimat armastad. Sa tahad, et kõik teaksid, kui hästi end tunned. Ja seda, et su kõrval pole lihtsalt armas inimene, vaid ka parim sõber.

Sa usaldaks talle enda elu
Sa tead, et ta ei petaks sind kunagi. Ja arvestab alati sinu vajadustega. Kas tunned, et ta annab endast kõik, et sul hea oleks? Siis on nüüd õige aeg talle, kui armas ta sulle on. Mis sul kaotada on?

Millal sa seda ütled?
Kui sa ütled kallimale, et armastad teda ainult seetõttu, et olete tükk aega koos olnud, on see kahtlane. Sama kehtib sel juhul, kui ütled need kolm sõna vaid seetõttu, et tema avaldas armastust. “Ma armastan sind” peab tulema südamest.

Allikas: All Women’s Talk