Romantilise suhte oluline komponent on seksuaalne intiimsus. Sõprusel seda ei ole. Kui sa oled abielus ja teie suhtest puudub seks, ei ole te mitte armastajad vaid sõbrad ning peate koos otsustama, kas tahate, et asi jääb nii või oleks vaja midagi muuta. Suudlus päästab siinkohal paljugi!

Suudlused on teinekord tähtsamadki kui vahekord, sest suudlus võib olla palju intiimsem. Ega siis ilmaasjata öelda, et esimene suudlus on kõige olulisem näitaja, kas teie vahel on midagi.

Üks olulisemaid asju, mida te saate oma suhte parandamiseks igal momendil teha, ongi suudlemine. Ja regulaarselt suudlemine! Ei piisa ainult põsemusist, neid võid jagada oma emale ja vanaemale, su kallimale on vaja pikka ja põhjalikku ning romantilist suudlust, millesse paned kõik oma tunded.

Tehke endale harjumuseks suudelda hommikul hüvastijätuks, õhtuseks tervituseks, head ööd soovimiseks, reisile mineku eel ja koju naasmisel. Üllatage teineteist väikeste musidega igal võimalikul hetkel — näiteks siis, kui ta magab või teeb sulle süüa.

Iga kord, kui teda suudled, näitad talle, kui armas ja kallis ta sulle on. See on ka parim viis oma kiindumuse kinnitamiseks.

Liiga tihti kuulen, et inimesed elavad koos kui head sõbrad ja suudlused ja kallistused on nende päevarutiinist ammu kadunud. Siis püüakse meeleheitlikult oma suhet päästa, keskendudes ainult seksile, see aga ei pruugi anda parimaid tulemusi. Tegelikult tuleks alustada algusest — käest kinni hoidmisest, kallistamisest ja suudlemisest, sest see on palju leebem ja rahulikum viis teineteise uuesti tundmaõppimiseks ja sealt edasi imelise seksini jõudmiseks.

Kallistused on samuti väga head. Paaridel, kelle vahel puudub lähedus, soovitan alati alustada kallistustest. Kui need enam ebamugavust ei tekita, tuleb liikuda edasi suudlusteni. Suudlused on võimsamad ja seetõttu iga romantilise suhte jaoks hädavajalikud!

Nii et kui sulle tundub, et su suhe hakkab allamäge veerema, alusta selle päästmiseks sellest, et annad oma kallimale ühe korraliku musi. Musita kohe julgesti ja iga päev mitu korda ja näed, kuidas ununenud intiimsus uuesti pead tõstma hakkab!