Women’s Health küsis kuuelt tuhandelt mehelt, kuhu nende silmad esimesena liiguvad, kui nad üht naist märkavad ja võitja võib sind üllatada. Tegemist on sinu näoga!

38% protsenti meestest tunnistas, et just sinu nägu on esimene sai, mida nad su juures märkavad. Olgu, see on nüüd välja öeldud, aga mehed tunnistasid ka, et sinu keha on nende jaoks väga oluline. 34 protsenti meestest väitis, et su tagumik on nende jaoks number üks ja sellele järgnesid rinnad (18 protsenti) ning seejärel jalad (10 protsenti). See tähendab, et 62 protsenti mehi uurib sind pealaest jalatallani enne, kui jõuate teineteist üldse tervitada.

Enne, kui selle peale silmi pööritad, tea, et teine uuring avaldas, et naised uurivad ka meeste kehasid. Rannas vaatame esimese asjana meeste kõhulihaiseid, millele järgnevad nägu ja käed (aga peaaegu mitte kunagi tema tagumik). Huvitav, või mis? Kui räägime aga mehest, kes meile tänaval vastu jalutab, siis pöördub meie pilk esimese asjana tema silmadele, seejärel naeratusele, kust edasi pikkusele ja kätele.

Siin on ka mõned meeste põhjendused, mida ja miks nemad vaatavad:

“Rinnad. Mulle meeldivad rinnad.”

“See oleneb väga sellest, kas ta tuleb või läheb. Kui ta lahkub, siis vaatan tema tagumikku. Kui ta liigub minu poole, siis vaatan ta nägu ja silmi.”

“Vaatan nägu ja rindu korraga.” (See nõuab vist harjutamist?)

“Tema tagumikku. See näitab kohe ära, kas ta teeb trenni või mitte.”

“Nägu ja naeratust. Mulle meeldivad ilusad näod.”

“Tema jalgu. Neid on lihtsam vaadata ilma endale tähelepanu tõmbamata.”

“Jalad. See näitab, kas ta hoolib oma hügieenist.”

“Juukseid ja juuksevärvi. See ütleb päris palju selle kohta, kuidas naine soovib, et teised teda näeksid.”

“Tema riietust. Kui see erineb teistest, paistab ta kohe silma.”

“Sõrmusesõrme, et näha, kas ta on võetud.”