Vahet pole, kui väga sa ka ei prooviks suhte nimel vaeva näha, ei ole te mitte kunagi päriselt lähedased ja just see on terve suhte aluseks. Raske on leppida faktiga, et need mehed lihtsalt ei suuda sulle anda seda, mida sa vajad ja sa tead seda, aga kuidagi sa ikka ei suuda oma käsi neist emotsionaalselt kättesaamatutest meestest eemale hoida.

Naised valivad selliseid mehi, sest see on nende isiklik soov, aga nad ei tee seda teadlikult. Kui sa aga hakkad päriselt mõtlema kõigile nendele varjul olevatele pisikestele põhjustele ja oma otsustele, võid mõista, et see kõik on tegelikult väga loogiline.

Kuidas?

Need mehed ei piira su elustiili ja kuidagi oled sa ju ikka veel edukas, kuigi mitmed su suhtes sõbrannad on kas juba emadena kodus või kõlgutavad niisama jalga. Sageli on iseseisvad naised ka väga hõivatud ja neil on vähe vaba aega. Nad ei viitsi tülitseda ega taha liiga klammerduvaid mehi, sest neil pole aega olla 100% nende jaoks olemas. Emotsionaalselt kättesaamatud mehed ei piira naisi ja lasevad neil teha, mida naised tahavad.

Alguses on ju mõlemal osapoolel tore tähelepanu saada ja kuna vestlustel ei ole väga sügavaid tähendusi ja see on alles alguses, ei ole see kõik ka liiga tõsine. Selline suhe tundub alati ideaalne, sest te kumbki ei taha päriselt pühenduda.

Mis veel, iseseisvatel naistel on sageli ka väga hea turvavõrk ja nad eelistavadki hoida end meestest pisut eemal. Mehed on juba kord või kaks nende südamed murdnud või nad on seda ise teinud. Niisiis, et selliseid emotsionaalseid hetki vältida, hoiavad nad distantsi. Emotsionaalselt kättesaamatutel meestel pole sellega probleemi, sest ega nemadki ei taha end täielikult avada.

Aga vaikselt ja sujuvalt lammutavad mehed ikka naiste seinad maha ja enne, kui naised arugi saavad, on nad armunud meestesse, kes ei ole kunagi nende jaoks päriselt 100% kohal. Siit algavadki probleemid.

Mis saab edasi?

Kuigi need naised on endale alati lubanud, et nad ei kaota end kunagi suhtesse ära, soovivad nad ju siiski enda kõrvale kedagi, kes päriselt hooliks. Nad võivad küll paista tugevate naistena, kes ei vaja enda kõrvale mehi, aga sügaval sisimas unistavad ka nemad armastusest ja loodavad, et ühel päeval saabuvad mehed, kes päriselt hoolivad.

Samal ajal mõtlevad mehed, et sellise naisega on ju hea koos olla, sest sellised suhted ei vaja väga tööd. Kui suhted aga muutuvad tõsisemaks, järgnevad ka probleemid. Need mehed ei oodanud, et naised ühel hetkel ära kiinduvad.

Kuidas siis käituda?

Nagu sa näed, siis naised valivad emotsionaalselt kättesaamatuid mehi, sest alguses tundub nii lihtsam. Kui suhe aga edasi areneb, tekivad ka probleemid, mis lõppevad enamasti murdunud südamega.

Õiget tasakaalu siin leida on keeruline, aga vahel olekski mõistlikum jääda vallaliseks ja oodata ära mees, kes on lõpuks ometi valmis pakkuma sulle seda, mida sa vajad. See, et miski on lihtne, et tähenda alati, et seda on lihtne säilitada.

Allikas: YourTango