Oleme aegade algusest arvanud, et kohtingutel käimisega kaasnevad ka teatud reeglid, mille abil on võimalik teist poolt veenda, et just sina oled tema jaoks see õige. Aga nüüd on käes aasta 2018 ja on aeg purustada kõik mõttetud reeglid ning lihtsalt lasta asjadel kulgeda.

Siin on seitse normi, mille võid kohe ära unustada:

1. Ära suudle esimesel kohtingul

Aeg on lõpetada teesklemine, et füüsiline külgetõmme pole suhtes oluline ja seda juba päris alguses. Kuigi esimesel kohtingul peaksite alles teineteist tundma õppima, on ka füüsiline side oluline ja kõigil inimestel on piirid erinevad. Sellel, kas suudlete juba enne esimest kohtingut või ootate kaks kuud, et teha põsele musi, pole mingit vahet. Reeglid ei peaks dikteerima, mida me võime ja mida ei või teha.

2. Mehed peaksid arve tasuma

Kuigi selle reegli unustamine ei mõju hästi meie pangakontole, on see suhte vaatevinklist suurepärane. Arve maksmine oli kunagi seotud võimuga — mehed maksid, sest naised ei käinud tööl. Aga täna me käime tööl ja oleme ka ise võimukad naised, mistõttu väärime partnereid, kellega saame olla võrdsed. Miks siis eeldada, et just mehed peavad arve tasuma, kui mõlemad kannavad suhtes pükse? Tema hoolitseb kokteilide eest, sina tellid suupisted ja taksoarve maksate ka koos.

3. “Kolme kohtingu reegel”

Olgem ausad, käes on naiste aasta. Seega, jätame nüüd minevikku kõik reeglid, mis keelavad meil ise otsustada, mida me võime või ei või oma kehadega teha. Teeme, mis tahame! See, mida sa teed esimesel, teisel või kolmandal kohtingul, ei tohiks olla märgiks sellest, kas sinus peitub “abikaasa materjal” ja kui on, siis sa ei peakski selle mehega enam välja minema. Kui teie vahel on kirg, otsustad reeglite üle sina ise.

4. Ära tutvusta teda oma sõpradele või perele, kui suhe pole tõsine

Kuigi on täiesti normaalne, kui sa ei taha oma uut armsamat koheselt oma sõpradele ja perele tutvustada, siis ka see, kui sa tahad seda teha, on okei. Pere ja sõbrad on sinu elu väga oluline osa ning kui sa ei taha neid lahus hoida, siis ära hoia.

5. Mehed ja naised ei saa olla lihtsalt sõbrad

Võrdsus sugude vahel tähendab ka seda, et vastassoost inimene on lihtsalt inimene ja võid vabalt tema seltskonda nautida ka ilma selleta, et teie kahe vahel võiks tekkida midagi enamat. Tõsi, mõned parimad suhted saavad alguse sõprusest, aga kui sädet pole, aga naudid tema seltskonda, ära mõtle sellest kui läbikukkunud katsest luua suhet. Temast võib saada su üks parimaid sõpru.

Lisaks ei tohiks me tunda end ohustatuna, kui meie kallimatel on vastassoost sõbrad. Kui sa teda ei usalda, siis äkki pole sel suhtel ka mõtet?

6. Ootad, et mees teeks esimese sammu

2018. aastal ei peaks enam hoidma kinni nii rumalast reeglist ja tea, et säästad päris palju aega, kui ta ise välja kutsud. Esiteks ei pea sa enam närviliselt ootama, et ta helistaks ja teiseks, kui ta sinuga välja tulla ei taha, ei olegi ta su aega väärt.

7. Mängid raskesti kättesaadavat

Kipume uskuma, et see, kes hoolib vähem, omab suhtes rohkem võimu, aga kas see üldse peaks olema oluline? Täiesti normaalne on hoolida. Me peamegi teineteisest hoolima. Jää oma tunnetele ja soovidele kindlaks, sest kui leiad inimese, kellest sa väga hoolid ja kelle puhul tead, et ta austab sind ja teeb su õnnelikuks, ei peaks sa mängima raskesti kättesaadavat.

Allikas: The Everygirl