1. Joonista teie koos-piltidele mõlemale vuntsid näkku

Tundub tobe, eks. Aga nagunii sa ei suuda end tagasi hoida ja sirvid fotoalbumeid, kus te kaks veel nii õnnelikud olete. Ära vaata niisama, vaid sodi neid (kas siis Paintis või markeriga, olenevalt kas pildid on paberil või arvutis) — ja varsti hakkad läbi pisarate oma tobeduse üle naerma.

2. Muuda oma välimust

Sinu elus on just lõppenud üks peatükk ja algamas on järgmine, nii et on täpselt paras aeg lasta endale juuksuris lõigata uus soeng ja šopata endale täiesti uus garderoob.

3. Korralda iseendale filmi- ja jäätiseõhtu

Selles pole midagi halba, kui sa natuke ka pisaraid valad, see on isegi vajalik. Nii et varu oma lemmikjäätist ja paar filmi, mille kohta sa tead, et need sind kindlasti nutma ajavad.

4. Kustuta oma ekskallim oma elust

Kustuta ta telefoninumber ja kustuta ta ka sotsiaalmeedias oma sõprade listist — või kui sa seda ei suuda, siis vähemalt peida tema profiil, sul pole vaja iga päev näha, millega ta tegeleb.

5. Korista ja dekoreeri oma kodu

Saa kõigest lahti, mis sulle su ekskallimat meenutab ja tee oma kodu täpselt nii ilusaks, kui sa tahad, et järgmine peatükk sinu elus tuleks.

6. Luba endale üks väike reis

Või kui sul seda pole võimalik teha, siis “reisi” oma kodulinnas — avasta paiku ja kohvikuid, kus sa kunagi pole käinud.

7. Veeda aega oma parimate sõpradega

Oma sõprade õla najal nutmine võib vahel olla parim ravim. Ära tõrju sõpru eemale, vaid veeda nendega koos aega — selles pole midagi halba, kui nemadki sind vahel õrna ja haavatavana näevad.

Peamine on see, et võtku see aega mis ta võtab, aga sa saad temast üle!

Allikas: Her Campus