1. Jah, su diivan on väga mugav, aga sealt lahkumata ei kohta sa kunagi kedagi.

“Ela oma elu, pühendu hobidele ja kirgedele, reisi kas sõpradega või üksi, tee kõike, mida armastad, hoolimata sellest, kas sul on partner või mitte. Kui teed seda, millesse suhtud kirglikult ja mis sulle meeldib, leiad sellelt teelt endale kaaslase, kes jagab sinuga samu väärtusi."

2. Armastuse leidmine kaalub üles südame purunemise ja -valu

"Hoia oma süda avatuna, hoolimata sellest, et võid haiget saada. See tähendab, et sa elad ja armastad õigesti! Ära anna alla ja ära lepi vähemaga!"

3. Kord nädalas istu üksinda baaris

"Üksikule naisele on meestel lihtsam läheneda. Pane oma telefon käest, vaata ringi, naerata, hoia silmsidet, suhtle ise teistega... sa tunned ennast ise särtsakamana ja saad sel moel enda ellu uusi inimesi tuua nii romantilises mõttes kui lihtsalt niisama tundma õppides!"

4. Mida rohkem väljas käid, seda suurem on võimalus kellegagi kohtuda

"Sajast inimesest vähemalt üks on selline, kellega sul tekib hea klapp ja kes su põlvist nõrgaks võtab."

5. Internetikohtingud ei olegi nii lootusetud

"Kohting tundub õudne ja hirmuäratav, kui oled värskelt lahutatud, aga anna endale siiski võimalus. Mul on olnud fantastilisi kohtinguid internetis kohatud meestega, osadega neist olen headeks sõpradeks jäänud."

6. Anna inimestele teada, et sa oled saaaval

"Ära pelga mainida, et oled vaba ja huvitatud kohtingutest. Lase sõpradel endale kaaslasi leida ja tasu neile samamoodi, tutvustades neid oma vallalistele sõpradele."

7. Ole kannatlik ja naudi seiklust

"Kohtingutel käimine ei ole alati lust ja lillepidu, aga mis on alternatiiv? Sa ei taha ju surra õnnetune, üksikuna ja tsölibaadis? Muidugi peab sul alati säilima hea huumorimeel, sest kõik ei lähe kindlasti sinu plaanide kohaselt. Aga sina saad otsustada seda, kas oled valmis kohtuma nende toredate inimestega, kes sind seal väljas ootavad, või jäädki oma diivanile kükitama ja nutma."

Allikas: Huffington Post