1. Jalgade hõõrumine

Kas pole mitte jalad need, mis paljudes inimestes hirmu ja õudust tekitavad? Päev otsa kinnises keskkonnas olnud jäse ei ole just meeldivam asi. Ometi aga ei tunne me rõvedust, kui kallim tuleb ja jalgu masseerida palub. Pigem tundub see ehk omamoodi armas?

2. Vinnide pigistamine

“Hei, saad sa vaadata, mis mul seal selja peal on?” lõppeb tavaliselt sellega, et sa näppupidi oma kallima seljas urgitsed ja vinne pigistad.

3. Kassiliiva vahetamine

Vihkad kasse? Keda huvitab! See on ju su kallima pisike karvakera! Ja sa ju tahad olla hea kaasa ning armastatu. Seega ei tundugi enam haisva kasti tühjendamine kõige õudsemana.

4. Okse koristamine

Lapse okse korisamine on üks asi. Kui aga see “tita” on sinuga sama vana? Pole kahtlustki, et see on rõve, küll aga ei mõtle sa kaks korda, kui su armsamal tõesti halb olla on ja väike õnnetus juhtub.

5. Hambavahede puhastamine

Kui ta pole veel palunud, et sa aitaksid tal hammaste vahelt midagi kätte saada, siis ole valmis, et see juhtub varsti. See on paratamatu.

6. Koos tualetruumi kasutamine

Hetkel ei käi jutt sellest, et te koos näiteks duši alla lähete. Ei, jutt käib sellest, et üks teist peseb hambaid ja teine tegeleb keha kergendamisega. Meeldib või ei, paljude paaride jaoks on see täiesti normaalne.

7. Muhu otsimine

Ilmselt asub see kuskil alaselja piirkonnas. Võib-olla isegi tagumiku peal. Ja ootamatult leiad sa end seda otsimas. Ja see ei häiri sind absoluutselt.