“Sa saad sellega hästi hakkama!”
Isegi kui mees teab, et ta oskab mööblit kokku panna, autot parandada ja vannituba plaatida, pole tal vähimatki selle vastu, kui ka sina seda tähele paned.

“Mulle meeldib sinuga aega veeta.”
See kompliment näitab, et sulle ei meeldi mehe juures ainult tema välimus, raha või sõbrad, vaid hindad seda, kes ta sisimas on.

“Sa näed selles särgis imehea välja.”
Olgu, mehele pole välimus ehk kõige tähtsam, kuid sellegipoolest on meelitavaid sõnu hea kuulda. Rõhu riideeseme kohta komplimendi tegemise asemel pigem sellele, kui hea mees selles välja näeb.

“See oli maailma parim kingitus!”
Parim kingitus, kohting, üllatus — mida iganes mees sinu heaks ka ei teinud, tunnusta teda selle eest.

“Ah, küll sa oled alles seksikas.”
Käigu see tema silmade, õlgade või kõhulihaste kohta — vahet pole! Kui sulle meeldib oma mehe juures mingi kindel kehaosa ja sa seda talle meelde tuletad, tõstab see tema enesekindlust.

“Sul on tore perekond.”
Pere ja sõbrad tekitavad paaridel tihti tülisid. Siiras kompliment mehe lähedaste kohta näitab, et sa hindad talle olulisi inimesi ja tahad ka tulevikus häid suhteid hoida.

“Mida ma küll sinuta teeks?”
Mehele on oluline see, et sa teda vajad. Ta tahab olla kasulik, aidata sind kodutöödel, maksude arvutamisel ja rehvi vahetamisel. Anna talle märku, kui suur abi sul temast on ja usu — sa muudad ta päeva hetkega ilusaks.

Allikas: sheknows