1988. aastast abielus oleva paari abielu näib täiesti mure- ja probleemivaba. Pikaajaline ja püsiv suhe nõuab palju tiimitööd ja Tom moodustab oma naisega tõeliselt hea tiimi. Nad mitte ainult ei toeta teineteist karjääriteel, vaid on ka koos filmides töötanud. Neil on ka kaks ühist poega. Ühtlasi on Tom ja Rita suutnud kõik need aastad oma eraelu enda teada hoida, mis on Hollywoodis suur erand ja pluss. Mida vähem sa õitsed ajakirjade esikaanel, seda rohkem on sul aega tegeleda oluliste asjadega — Tom ja Rita teavad seda!

Gwen ja Gavin on abielus aastast 2002 ning nad kasvatavad kaht imearmsat last. Gavin pole küll enam nii tuntud kui 90ndatel üheks rokikuningaks peetuna, kuid mõlemal partneril on palju tegemist ja nad toetavad teineteist kõiges. Ehk ongi just see nende kahe saladus — mõlemal on oma kiire elutempo, kuid piisavalt aega ka teineteise jaoks?

Nad ei ole ametlikult abielus, kuid on koos juba aastast 1988. Abiellumise kohta on Goldie öelnud, et tseremoonia pole see, mis loeb — oluline on, et sa oled kellegagi koos ja tead, miks sa temaga koos tahad olla. Vaatamata sellele, et Goldie tütar Kate Hudson (abielust Bill Hudsoniga, kuid Kate nimetab Kurti enda isaks) on pidevalt kollaste ajakirjade esikaanel, on Goldie Hawn ja Kurt Russel oma suhet siiski tagaplaanil hoida osanud.

Johnny Depp on öelnud, et armus Vanessasse esimesest silmapilgust. Just nii, naised — see rong läks paraku juba 13 aastat tagasi. Ka nemad on üks neist paaridest, kes näeb palju vaeva, et avalikkuse eest privaatseks jääda. Näiteks elavad nad Prantsusmaal, kus kõmupiltnike seadused on kordades karmimad kui USA-s. Paaril on ka üks poeg ja tütar.

Seal ja Heidi Klum

Jah, muusikust mees ja modellist naine võivad neist ju tüüpilise paari teha, kuid see on ka ainus asi, mis nende kahe puhul tüüpiline on. Tõsi, nad abiellusid alles aastal 2005, kuid nad on igal aastal oma abieluvandeid uuendanud! Ja Seal tegi Heidile abieluettepaneku iglus… Kas sellele saab midagi vastu panna? Peale selle ei väsi Heidi rääkimast, kui hea on seks Sealiga…

Ben ja jennifer abiellusid 2005. aastal pärast kaheaastast suhet ning neil on kaks imeilusat tütart. Mõnele ei pruugi see aeg nii pikana tunduda, aga me kõik teame ju, et staaride abielusid mõõdetakse koera-aastates... Pärast lahkuminekut Jennifer Lopezist vajas Ben stabiilsust ja kindlustunnet ning leidis selle teise Jenniferi kaisust. Meil on igatahes hea meel — näib, et nende kooselu sujub.

Catherine Zeta Jones ja Michael Douglas

Vaatamata 25-aastasele vanusevahele ja arvututele kuulujuttudele petmistest ja iluoppidest on need kaks ikka kindlalt koos. Neil on ka kaks last, keda Michael on lubanud paremini kasvatada kui lapsi eelmisest abielust, kellele ta nii hea isa olla ei jõudnud. Nad on üks kindlamaid Hollywoodi näiteid, et armastus ei küsi vanust ja noored kaunid naised on vanemate meeste käevangus ka muu kui lihtsalt raha pärast.

VAATA KA: Kuulsuste kuus kõige erilisemat abieluettepanekut

Allikas: sheknows.com