1. Te ei vaja kahekesi olles oluliselt privaatsust

Kuidagi iseenesest on kujunenud nii, et te ei varja teineteise eest midagi. Jah, te jätate ka tualetti minnes ukse lahti, et ei peaks juttu pooleli jätma.

2. Teil on telepaatiline side

Teil pole vaja sõnu, et aru saada, mida teine mõtleb. Piisab pilgust, et kõik oleks selge. Eemal olles piisab telefoni haaramisest, kui teine juba helistab.

3. Te teate alati, mida teine parajasti teeb

Te lihtsalt suhtlete nii palju, et paratamatult on teil lisaks enda päevakavale peas ka teise päevakava.

4. Kahekesi veedetud õhtu on palju lahedam kui õhtu väljas

Koos väljas käies olete te nagunii võitmatu tiim. Aga kahekesi õhtut veetes ja veini juues saate aru, mis on tõeline kvaliteetaeg.

5. Ka teised inimesed panevad teie erilist sidet tähele

Kui üks teist üksi väljas on, peab ta sada korda vastama küsimusele, et kus siis teine on. Ära lase end morjendada ka sellest, kui inimesed hakkavad kahtlustama, et teie vahel on midagi enamat — tegelikult ju ongi, lihtsalt mitte füüsilises mõttes. Teil on vedanud, pole ime, et teised kadedad on.

6. Te käitute nagu vana abielupaar

Ehk siis nääklete väikeste asjade pärast nagu paar, kes on aastakümneid koos olnud. See on loogiline, sest te lihtsalt tunnete teineteist nii palju paremini kui tavalised sõbrad.

7. Teil tegelikult polegi kedagi peale teineteise vaja

Muidugi, ka su teised sõbrad on lahedad, aga päeva lõpuks piisab sulle ainult oma hingesugulasest. Kõik, mida te veel lisaks vajate, on mugav diivan, šokolaadikook ja kaks kahvlit.

Allikas: Her Campus