1. Ole vait

Kas naaber solvas sinu küpsetist või kingi? Kas väike Paul saadeti jälle pahanduste tegemise pärast varem koju? Su selg valutab? Hoia see kõik endale! Su mees töötab terve päev ning viimane asi, mida ta kuulda tahaks, on sinu vingumine tühja-tähja pärast. Ole hea naine ja ära piina oma meest igava ja kasutu jutuvadaga.

2. Puudulikud oskused kulinaariamaailmas ajavad su mehe lihtsalt jooma

Oled ahastuses, et su mees igal õhtul baaris alkoholiklaasi taga tiksub? Oleksid pidanud selle peale varem mõtlema, ilmselgelt on selles süüdi sinu puudulik oskus süüa teha. Kas sul ei ole eneseväärikust, naine?!

3. Ole parim lihatükk, mida su mees ihaldada võiks

Kujuta ette naist, kes valmistab oma mehele eriti maitsvat õhtusööki. Ta mäletas ideaalselt, milline on kallima lemmik liha ja nägi vaeva, et leida parim tükk. Laual on parim serviis, hoolikalt valitud dekoratsioonid ja kaunis lina ning kui mees töölt koju naaseb, tervitab naine teda piiramatu armastusega.

Nüüd kujuta ette, et see laudlina on hoopiski voodilina, parim serviis kena pitspesu ja dekoratsioonideks pehmed käerauad. Parim lihatükk oled sina ise! Millega see kõik võrdub? Loomulikult sellega, et su mees ei peta sind iialgi!

4. … aga ära mingiks ebameeldivaks seksuaalseks vampiiriks muutu!

Nii nagu vampiir imeb oma ohvrist verd, nii imeb naine oma mehest välja kogu eluenergia. Oleks kena, kui sa kallima rahuldamisest siiski ise mingit suurt mõnu ei saaks. Pole vaja talle valesid signaale saata — tema on siiski kõige olulisem!

5. Roosa aluspesu on igale naisele kohustuslik

Naine peab alati kandma parimat pesu. Loomulikult peab see olema piinlikkuseni puhas ja soovitatavalt ka roosa. Ilu annavad juurde ka pits ja rüüsid.

6. Lase oma kallimal aeg-ajalt lõbutseda!

Mis juhtub, kui su mees pärast abieluvande andmist natuke rajalt kõrvale lipsab ja mõne lehtsabaga end värskendamas käib? Unusta ja anna andeks, loomulikult.

7. Su mees on sinu ülemus

Kas midagi vajab veel selgitamist? Aeg ülistamist alustada!