Tunnete end imelikult, kui lähete välja koos oma värskelt armunud sõpradega
Vaadates, kuidas nemad ei suuda käsi teineteisest eemal hoida, mõistate, et sellest ajast, kui teie viimati teineteist avalikus kohas kabistasite, on möödas umbes aasta või isegi rohkem.

Räägite omavahel peamiselt toidust ja majapidamisest
Mobiilisõnumeid tagasi kerides märkad, et seal pole märkigi romantikast, kohtingust, armastusest või seksist. Jutt käib peamiselt sellest, kes õhtul poodi läheb või koeraga jalutab.

Pesemis- ja magamaminekurituaalid on seotud pesemise ja magamamineku, mitte seksiga
Käite pesus ära, vahetate hommikumantli pidžaama vastu, hüppate voodisse ja keerate teineteisele selja. Need ajad, kus te koos duši all käisite ning teineteise embuses magama jääte, on nii ammu möödas, et sa isegi ei mäleta neid enam.

Saate küll orgasme, aga mitte koos ja mitte tänu teineteisele
Sinu vibraator pole kunagi varem nii palju vatti saanud ning tema sülearvuti ajaloos pole iial olnud nii palju pornolehekülgi. Millal viimati teineteist puudutasite? Ei teagi … ammu!

Te ei suuda meenutada, millal viimati teineteise jaoks midagi romantilist tegite
Sünnipäevad, jõulud ja aastapäevad mööduvad märkamatult või mõne kohmaka nalja saatel. Olete juba ammu kokku leppinud, et sina saad tähtpäevaks midagi majapidamisse vajalikku ja tema mingi uue autovidina. Massaaž, juveelid, küünlad ja lilled on minevik.

Virised ka iga väiksema asja peale
Kui suhe oli alles värske, ei pilgutanud sa silmagi, kui kallim su uue uhke kleidi veini täis kallas, nõmedaid nalju tegi või söögilauas röhitses. Nüüd irised sa ta kallal iga vedelema jäetud soki või pesemata jäetud sööginõu pärast ja ei jäta oma arvamust enda teada, kui on jälle vaja tema perekonnaga õhtust sööma minna.

Te tülitsete palju ja suhteliselt mõttetute asjade pärast
Tunnete end teineteise seltskonnas nii kindlalt, et igasugused piirid on hägustunud või täiesti ära kadunud ning lubate endale kõnepruuki ja tegusid, mis suhte alguses oleks olnud täiesti mõeldamatud.

Allikas: Redbook