1. Nad on üllatunud ja meelitatud, et me neist huvitatud oleme

Tavaliselt saavad just lühikesed mehed enim korvi - kui võtad vastu kohtingukutse sinust lühemalt mehelt, hindavad nad seda väga. Ühtlasi tähendab see, et nad kohtlevad sind ka kohtingul paremini.

2. On nii palju vabu lühikesi mehi

Kas oled tähele pannud, et lühikest kasvu meeste seas on palju rohkem vabasid? See on suur pluss - sul on siis rohkem valikuid leida endale just see õige!

3. Nad hindavad sind

Nad toovad sulle lilli ka lihtsalt niisama ja hoolivad su tunnetest. Jah, lühikesed mehed lihtsalt on emotsionaalselt naisteka lähedasemad.

4. Nad on stiilsed

Me ei tea, mis teema sellega on, aga lühikest kasvu mehed lihtsalt on stiilsemad. Neil on kenad teksad ja särgid ja riided istuvad nende seljas paremini.

5. Nad on edukamad

Üldjuhul on keskmisest lühemat kasvu mehed palju kindlameelsemad ja edasipüüdlikumad - neil on parem haridus ja nad ronivad karjääriredelil nagu ei keegi teine. Pikad mehed on vahel lihtsalt uimased ja liiga aeglase taibuga, justkui ei jõuaks kogu info tõepoolest "sinna üles" kohale.

6. Nad on head kuulajad

Mitte ainult selle pärast, et nad pole sinust pikemad - lühikesed kutid on ka üldjuhul paremad kuulajad ja vestluskaaslased.

7. Hea huumorimeel

Hea huumorimeel kuulub enamiku lühikeste meeste pagasisse - eelkõige võime ka enda üle nalja visata. Pane tähele, seltskonna parimaid kilde viskavad just lühemad mehed.

Allikas: allwomenstalk.com