Seks pole hea

Mõnikord on see vastastikune tunne — te lihtsalt ei klapi voodis. Koos on küll hea, kuid linade vahel jääb särtsust puudu. Teinekord tunneb nii aga kahjuks vaid üks inimene. Paljude meeste jaoks on paraku sel puhul lihtsam ära joosta ja uus otsida, kui midagi välja pakkuda ja vürtsi juurde tuua.

Ta tahab teistega magada

Jah, seda võib juhtuda isegi siis, kui teie kahe vaheline keemia on kui kosmosest ja seks on suurepärane. Mõni mees lihtsalt ei suuda ühe naisega piirduda ja tunneb, et ta tahab veel. Või siis on ta lihtsalt siga ja arvab, et leiab kuskilt mujalt parema.

Ta arvab, et tahab teistega magada

Ilmselt on nad oma sõprade seltskonnas seksist rääkinud ja keegi ei suutnud praalimata jätta, milline ulmeline seksikogemus tal just hiljuti oli. Pärast seda võib meesterahvas tunda, et kusagil mujal on rohi rohelisem ja seks kirglikum. Kui ta sind sellepärast maha jätab, siis ole õnnelik — sa oled paremat väärt.

Sa ei meeldi ta sõpradele

Meeste jaoks on sõprade arvamus ülimalt oluline. Seega esmakohtumisel tema parimate semudega ole meeldiv — see on su kallima jaoks tähtis. Muidu võib ta sulle seda ette heitma hakata ja tüli üles kiskuda.

Sa ei meeldi ta emale

Ema on ja jääb mehe jaoks oluliseks. Kui su mees on mõistlik, siis saab ta aru, et ema arvamus ei tohiks määravaks saada. Kui ta aga on liiga sõltuv, siis võib ta ema mõjutuste tõttu sind isegi maha jätta.

Ta ülemus tahtis, et ta seda teeks

Mõni mees on karjäärile orienteeritud. Kui ta ülemus tegi märkuse, et ehk võiks tal siiski vähem eraelu olla, siis võib selline karjäärihai ka karme meetmeid rakendama hakata ja sind ukse taha tõsta. Uskumatu, aga tõsi.

Ta ei suuda kaugsuhtega toime tulla

Kaugsuhe ei ole lihtne ja kui see ei toimi, siis on targem see ka ära lõpetada. Kui ta seda teeb, siis ära heida talle seda ette — vähemalt on ta sinu suhtes aus.