Ta ei tundnud teie vahel keemiat

Inimeste omavahelist keemiat ei ole võimalik selgitada. See lihtsalt kas on või ei ole. Ta võis küll arvata, et sa näed hea välja, oled ilus ja seksikas ning sul on tore iseloom, aga kui ta ikkagi keemiat ei tundnud, siis ta sinuga enam ühendust ei võta. See on kõige levinum põhjus, kui mees sulle ei helista.

Sa olid järsk

Mõnikord võivad naised olla järsud ja ebaviisakad. Võib-olla oli mees näiteks lühem või paksem kui sa arvasid ja sina olid temaga sellepärast veidi nipsakas. Võid kindel olla, et see ei meeldinud talle.

Sa hilinesid

Hilinemine ei meeldi meestele. See on nende jaoks märk, et naine ei austa teist inimest. Rohkem kui viis minutit hilinemine esimesele deidile midagi head - eriti veel järgmist deiti - küll ei tõota.

Sa ütlesid midagi valesti

Mehed küll ei paista pealtnäha nii tundlikud kui naised, aga nad solvuvad tegelikult väga kergesti. Esimesel kohtingul ei tasu veel oma tavalist sarkastilist nalja visata - õpi enne inimest natuke tundma.

Sa rääkisid liiga palju

Sinu pagas ei ole seksikas. Mehel ei ole vaja kohe teada, kui palju sa oled haiget saanud ja kui palju sa oled ise meestele haiget teinud. Kui sa oma minevikku lahates veel liiga emotsionaalseks muutud, võid päris kindel olla, et ta edaspidi sinust kaarega mööda kõnnib.

Ta ei otsinudki suhet

Mõnikord on tõepoolest mehel endal emotsionaalsed probleemid, mille tõttu ta ei suuda ennast siduda. Sa võisid talle meeldida. Sa võisid talle isegi väga palju meeldida. Aga ta pole praegu lihtsalt valmis millekski tõsisemaks. See on see põhjus, mida naised ise kõige tihedamini õige olevat arvavad.

Sa lihtsalt ei meeldinud talle piisavalt

Ta võis arvata, et sa oled kena ja hea huumorisoonega, aga ta ei tundnud mingit sädet. Sa olid talle rohkem nagu semu. Siin pole midagi teha - aga ära ole kurb, meres on ikka veel piisavalt kalu.

Meeles tasub pidada ühte asja: kui sa mehele tõesti meeldid, helistab ta sulle kindlasti - ükskõik kui kiire või keeruline olukord tal elus parajasti on. Kui mees ei helista, siis LIIGU EDASI!