1. Ta väärib seda

Ta peab teadma, mida sa ta vastu tunned — eriti kui ta on su sõber. Sa ju oled oma sõpradega aus? Lõppude lõpuks oled sa täiskasvanud inimene ja on päris mage, kui sa ei julge oma tundeid väljendada. Ja sa ei tea kunagi, kuhu tõe välja ütlemine teid viib.

2. Siis ei paina see sind enam

Saad kogu oma ärevusest lahti. Sul on juba pikemat aega tema lähedal raske olla olnud? See on nii sellepärast, et su alateadvus tahab kõik, mida sa tunned, välja paisata. Päästa ennast piinast ja räägi oma mure talle ära.

3. Sa ei pea hiljem oma vaikimist kahetsema

Sa võid millestki väga heast ilma jääda, kui sa ei näita õigel ajal välja, mida sa tunned. Sel ajal kui sina mõtled, kas ja kuidas sa seda ütlema peaksid, tuleb keegi teine ja napsab sinu unistuste objekti endale.

4. Muidu saab ta sinu tunnete kohta hoopis kellegi teise käest teada

Kindlasti oled sa paarile sõbrale oma unistustest rääkinud — või on nad sellest ise aru saanud. Oleks ju päris piinlik, kui su ihaldusobjekt saaks sinu tunnetest teada hoopis teie ühise sõbra käest? Vaevalt, et ta sellist “ausust” hindab.

5. Sinu ausus teenib temalt austust

Mehed hindavad ausust ja otsekohesust, mitte varjamist ja salatsemist, mida oli mainitud eelmises punktis. Isegi kui ta sind enne  ei märganud, siis võib-olla just sinu julgus tekitab temas uudishimu.

6. Ta saab lõpuks aru, mis sul viga on

Kas oled viimasel ajal tema läheduses imelikult käitunud, olnud kohmakas? Tema pole võib-olla aru saanudki, mis sinu ebatavalise käitumise tingib. Ütle siis talle.

7. Sa saad lõpuks teada, kas ta tunneb sama või mitte!

Parimal juhul saad sa teada, et te tunnete ühtemoodi, halvimal juhul tuleb välja, et tunded olid ühepoolsed. Aga ka viimasel juhul sa vähemalt tead ja saad oma eluga edasi minna.

Allikas: allwomenstalk