1. Karjäärile keskendunud naine leiab armastuse

Seda juhtub ka päriselus, et naine, kelle rõhk on karjääril ja kes ei ole kohtingumaailmas absoluutselt tegev, leiab äkki täiesti ootamatult oma elu armastuse ja nüüd on tal kõik, mida hing ihkab — armastus ja karjäär… Kuni ta peab valima.

2. Elu variseb kokku

Sind vallandatakse, su mees petab sind ja sind tõstetakse korterist välja — ja kõik see juhtub ühel päeval. Nüüd algab eluetapp, kus sa võtad rohkem riske kui eales varem. Iseasi, kas nad tasuvad ka ära.

3. Imelik kokkupõrkamine

Meie kõigi elus toimub imelikke kokkupõrkeid — kahjuks siiski tihedamini näiteks oma eksiga, kui näed välja nagu paadialune, mitte elu armastusega oma glamuurseima outfiti päeval.

4. Täiesti üle võlli üksindushetked

Jalutamine vihmas, pisarad silmis, liiga palju veini, eneseabiõpikud — kõik vallalised läbivad mingil hetkel sellised enesehaletsushetked. Iseasi, kas nad neil hetkedel sama head välja näevad kui filmitüdrukud.

5. Eelmisest punktist tingitud üheöösuhted

Aga paraku ei vii need elus enamasti suure armastuseni, vaid — juhul, kui magasid näiteks oma sõbraga, kellega koos baaris oma üksinduse üle halasite ja kokteile kummutasite — vaikse kaugenemiseni oma sõbrast.

6. Kaua oodatud suudlus

Lõpuks suudleb sind su unistuste mees ja… see polegi hea.

7. Kokkulepe, et oleme lihtsalt seksisõbrad, ei muud

Päriselt, kas elu meid üldse ei õpeta?

Allikas: She Knows