1. Jätad pidevalt enda vajadused kõrvale

Normaalses suhtes on mõlemal osapoolel oma soovid ja arvamused ning nad saavad neid vabalt väljendada ja täita. Kui sina oled see, kes enda tahte pidevalt alla suruma peab, et teinepool õnnelik oleks, tähendab see, et eeldad ja ootad liiga vähe nii oma partnerilt kui iseendalt. Selline vindumine viib lõpuks plahvatuseni, kus sa ei suuda enam arukalt ja mõistlikult oma soove väljendada. Keegi ei jõua eluaeg tallaalune olla.

2. Sa ei oota, et su partner sind toetaks

Sa ei pea kõigega üksinda hakkama saama. Paarisuhe on koostööprojekt, mitte sinu soolo! Sina aitad teda ja tema aitab sind, te teete asju koos ja ühise tiimina. Mis mõtet on pingutada topelt ja näha vaeva nii iseenda kui tema heaks, kui tema sellesse projekti kas üldse ei panusta või teeb seda minimaalselt?

3. Sul on igav

Igavus on suhtes ohumärk, mis näitab, et sa oled liialt vähe tähelepanu pööranud sellele, kas su partner on sinu jaoks tegelikult huvitav, kas tema huumorimeel on sulle vastuvõetav, kas temaga on lõbus koos olla, kas ta ise pakub välja huvitavaid tegevusi ja plaane. Kui oled veendunud, et su partner ei ole selline inimene, kes suudaks sinu ellu rõõmu ja õnne tuua, siis on teie suhe üsna kohe kokku varisemas.

4. Sul puudub tema vastu austus

Austuse puudumine on suhte surm. Kui su partner ei ole sinu silmis austust väärt, siis järelikult ei ole tal sulle (enam) midagi pakkuda. Sul on kaks varianti: loobuda talle seatud eeldustest ja ootustest või muuta seda, kuidas sa temasse suhtud. Positiivne suhtumine ja julgustus teeb imesid ning kallim võib isnu kiidusõnade saatel täiesti õide puhkeda.

5. Sind ei huvita vaimne klapp

Töökoht, palk, füüsiline veetlus, välimus jne on paljude jaoks suhtesse astumisel otsustavaks faktoriks. Tundub, nagu standardid on kõrged, aga mis puudu on? Vaimne side, mis tegelikult kaht inimest koos hoiab. Puudu jääb emotsionaalsest sidemest, küpsusest ja soojusest, mis tagavad aususe, avameelsuse ja sellega koos suhte püsimise.

6. Hüppasid ühest suhtest otse teise

Mida vähem sa jätad endale aega uue partneri põhjalikult tundma õppimiseks ning tema heade ja halbade külgede avastamiseks, seda kindlamalt leiad end järjekordsest valest suhtest. Hüpates suhtest suhtesse lihtsalt sellepärast, et kardad paaniliselt üksindust, koperdad sa järjest valede inimeste otsa, sest sa ei tea isegi, mida tahad.

7. Arvad, et olete jõudnud "teatud etappi"

Kui arvad, et te olete oma suhtega jõudnud nüüd sellisesse faasi, kus ebavõrdsed kompromissid, petmine, halb käitumine ja teineteisega halvasti rääkimine on lubatud, oled enda lati eriliselt madalale lasknud. Taoline käitumine ei ole üheski suhteetapis normaalne ega lubatud.

Allikas: Daily Net