1. Seksiga kiirustamine

Pole ühtegi ülemaailmset normi, millal oleks õige aeg seksiga alustada, kuid iga paar peaks tajuma, millal on hetk õige just nende jaoks. Mõlemad peavad olema valmis, mõlemad peavad olema pühendunud ja kumbki ei tohiks tunda, et ta lihtsalt moositi ära.

2. Kõige jagamine korraga

Kui leiad selle “ühe ja õige”, on loomulik, et tahad talle rääkida kohe ära kõik oma õnnelikud ja õnnetud lapsepõlvelood, kuid kõike pole tarvis kohe jagada. Esiteks, kui te peaksite siiski lahku minema, kahetsed seda hiljem. Teiseks, las midagi jääb ka üllatuseks või niisama tuleviku tarbeks.

3. Liigsed kõned, meilid ja sõnumid

Anna ruumi hingata ja elada! Te ei pea 24/7 kontakti hoidma ja teineteisele teada andma, mida te teete, mida te sööte ja mis teil seljas on. Usu, väike lahusolek tuleb suhtele ainult kasuks!

4. Igasugune teineteise järel luuramine

Võib olla ahvatlev heita kiire pilk kallima telefonile või meilboksi, kuid katsu end ikka tagasi hoida — kas tahaksidki olla koos kellegagi, keda sa 100% ei usalda? Kas sulle meeldiks, kui tema sinu järel nuhiks?

5. Orgasmi teesklemine

Teesklemine on lihtsalt nagu väike valge vale, eksole? Eksid! Pikas perspektiivis teeb see teie voodielule korvamatut kahju, nii et püüa juba alguses võimalikult aus olla. Mees ei oska ju rahuldada naist, kes ei tea ise ka, mida ta tahab.

6. “Äkki ta muutub?”

Inimesed ei muutu vananedes väga palju, pigem kipuvad nende praegused omadused süvenema. Näiteks, kui su mees on pahur, on ta vanana eriti tige ja kui ta ei oska praegu võileibagi teha, ei leia ta vanana enam külmikutki üles. Nii et kui sa tahad, et su kallim muutuks, vaheta kallimat.

7. Enda unarusse jätmine

Suhte alguses käisid kolm korda nädalas trennis ja su jalg ei näinud ainsatki karva, su juuksed ainsatki pesemata päeva. Nüüd oled trennist loobunud ja raseerid jalgu vaid siis, kui jalakarvad juba linadesse takerduma hakkavad? Vaata peeglisse ja mõtle — kas sa oled endiselt see, kellesse su kallim armus? Kui ei, siis on aeg muutusteks.

Allikas: sheknows.com