"Mina olen Adonis ja tahan Venust" … Sellised mõtted on peas igal naisterahvast vaataval mehel. Hämmastavalt isekas, aga nii see on.

Mis sunnib meest naisele teist pilku heitma? Mis paneb teda pead pöörama, et mööduvat naist imetleda? Uudishimu? Iha? Ürginstinkt? Külgetõmme!!! Miski selles naises tõmbas meest külge kui magnet. Mingi varjatud sõnum rändas mehelt naiseni. Mida külgetõmme endast kujutab? Traditsioonilises mõttes on see miski, mis ergutab meeli. Loodus on õnnistanud meest viie suurepärase meeletaju instrumendiga. Kõige olulisem neist on silm. Üheainsa pilguga registreeris silm kõik naise keha vormid ja kumerused. Kõige viimasena registreerib silm näo. Ja pea pöördub. Uudishimu tärkab. Miski selles naises äratas mehe huvi. Miski tõmbas teda ligi. Võibolla oli see puusade õõtsumine. Võibolla naha sära. Võibolla kleit. Võibolla oli see liikumise graatsia.

Mõnikord tekitab see värelev külgetõmme mehes tungiva vajaduse näha temas huvi äratanud isiku nägu. Nägu võibolla see, mis ergutab otsustavalt mehe huvi või vastupidi - tõukab teda naisest eemale. Särav ja terve nahk on alati pluss. Terav nina ning ümarad näojooned mõjuvad hästi. Kõrge kaarega kulmud ja pehmed pikad ripsmed võivad mehel hinge kinni lüüa. Tervisest pakatavad põsed võivad isegi higipiisad mehe palgele tuua. Täidlased kergelt ülespoole suunatud otstega naeruhuuled kinnitavad endale mehe pilgu. Ja kui nende taga peituvad valged pärleid meenutavad hambad, olete mehe endale võitnud. Näo viimistleb lõuajoon. See ei pea olema terav ega esile tungiv, aga siiski selgelt eristatav, mitte kaelaga kokku sulav. Iga naise näo krooniks on lopsakad siidised juuksed. Ja viimasena - silmad ehk hinge peegel. Nad peaksid olema suured, ilusa kujuga, niisked ja rahulikud. Rahulikkus on võti!

Ülejäänud keha juures on oluline proportsioon ja hoiak. Naise keha ei pea olema ülimalt atleetlik, aga kenasti toonuses ja trimmis. Trimmitus paistab välja kõnnakus ja/või kehahoiakus. Enesekindel, kiirustamata kõnnak on graatsiline ning püüab kinni ka teise pilgu. Väga paljastavad riided ei tule kasuks. Paljas keha võib tõsta küll ajalehtede ja teleprogrammide müügiarvu, aga ei sobi mitte igapäevaellu. Riided peaksid rõhutama naise keha kauneid vorme ja tähelepanu nõrkadelt kohtadelt märkamatult eemale juhtima. Nabani sisselõige ja istmikku paljastav seelikujoon võivad küll tähelepanu äratada, aga kaunis klassika ei ole see mitte.

Järgmise meelena hakkab tööle lõhnameel - teadlik ja alateadlik. Mõned kehad tõmbuvad teineteise poole puhtalt lõhna mõjul Kuna nina käitub siinkohal instinktiivselt pole inimsel selles osas võimalik palju kaasa rääkida. See on looduse kingitus. Teadlik lõhn on aga see osa, mida inimene ise reguleerida saab. Seega- hoiduge halbadest lõhnadest!

Kolmas organ, mis partneri valikul sisse lülitub, on kõrv. Sädelev naer ja kellukesena helisev hääl lisavad naisele võlu. On hääletoone, mis on nii häirivad, et kogu võlu läheb kaduma. Mittenasaalne selge hääl on parim. Aga madal kähe hääle võib samuti olla ligitõmbav, muidugi kui see ei viita labasusele.

Kuna puute- ja maitsemeel esimesel kokkupuutel mängu ei tule jätan neil peatumata.

Lisan veelkord, et kirjeldus hõlmab ainult esimest kokkupuudet pilkupüüdva naisterahvaga. NAINE KUI TERVIK hõlmab aga palju enamat kui vaid keha.