1. Sa pole sellest väga huvitatud

Võimalik, et käisite koos mõnel kohtingul ja ta oli tore, aga mitte piisavalt tore. Lihtsalt seetõttu, et sa korra tundsid, et tema võiks olla sinu jaoks õige, ei tähenda, et sa peadki end nii tundma jääma. Kui esialgne keemia kaob ja ta sind enam ei kütkesta, on täiesti normaalne talle korvi anda.

2. Sa pole valmis

See on asi, mida inimestel on endale kõige keerulisem tunnistada. Meile meeldib mõelda, et oleme alati valmis kellelegi pühenduma, aga vahel oleme alles n-ö “kasvufaasis” ja see muudab meid emotsionaalselt kättesaamatuks. On olemas klišee, mis väidab, et aeg-ajalt tulekski iseendaga suhtes olla ja mõelda välja, mida sa elult päriselt tahad. Ole piisavalt haavatav nii iseenda kui ka oma potentsiaalse partneriga, et öelda suhtele “ei”. See on kasulik teile mõlemale.

3. Logistika ei tööta teie kasuks

Kui üks teist elab Eestis ja teine piiri taga, aga kumbki ei soovi kolida, saab see olema päris suur probleem. Loomulikult võite aja jooksul sügavalt armuda ja oma meeli muuta, aga võib ka juhtuda, et kumbki teist pole valmis ka aasta(te) pärast seda sammu astuma ning murrate mõlema südamed. Kui tunned, et see võib ka teiega juhtuda, võib sul olla õigus.

4. Sa oled sellest praegu huvitatud, aga näed juba ka lõppu

Väga suur vahe on sellel, kas soovid lihtsalt kellegagi suhtes olla või soovid olla koos just selle konkreetse inimesega. Kui tunned, et muudad oma vaimusilmas teda sobivamaks poiss-sõbraks lihtsalt seetõttu, et kellegagi koos olla (näiteks: ta tõi mulle kord lilli, mis oli nii armas ja vahet pole, et meil pole tegelikult midagi ühist), võid enda ümber ise võrku kududa. Kerge on ohumärke eirata, aga tea, et su tuleviku-sina tänab sind, kui selle suhte kohe lõpetad.

5. Sa ei taha suhet

Võimalik, et sulle lihtsalt tundub, et oled suhteks valmis: sul on korralik töökoht, väga head sõbrad ja sulle väga meeldib see kutt, aga sa pole tegelikult valmis loobuma sellest, milline su elu täna on. See on täiesti normaalne!

Tea, et sa võid öelda suhtele “ei” just siis, kui sa seda teha soovid. Oluline on hoopis see, kuidas sa olukorraga toime tuled. Kohtle teist inimest täpselt samasuguse hoolivusega nagu sa soovid, et tema sind kohtleks. Avatud ja aus suhtlemine on selleks alati parim moodus.

Allikas: The Everygirl