Olen olnud oma mehega koos üle kolme aasta. Veedame palju aega koos, töötame samas firmas, elame koos ja teeme k6ike koos, armastame teineteist, saame väga hästi läbi ja sekseluga ka k6ik korras (4-5 korda nädalas armatseme).

Hiljuti aga sattusin mehele peale, kui ta netis pesus tüdrukute pilte vaatas. Ma olin väga solvunud, aga arutasime seda teemat ja leppisime ära. Minu küsimus olekski, et kas on tavaline, et suhtes mees vaatab netis teiste naiste pilte? Kui see on justkui sõltuvus, mida teha, et sellest lahti saaks? Mees probleemi ei näe, kuna oma sõnul ei vaata neid eriti tihti. Mind aga häirib see teema väga.


Kui räägime nii tugevate sõnadega nagu sõltuvus, siis sooviks kohe täpsustada, kui tihti on tihti? Mõne jaoks on tihti kord kuus, mõne jaoks paar korda päevas. Oletame, et tõepoolest ei ole see piltide vaatamine väga sage. Miks see teid häirib? Mis tähenduse te sellele omistate? Kas arvate, et pole enam mehele piisavalt atraktiivne ning et on aja küsimus, millal ta ka reaalselt teisi vaatama hakkab ning kes teab milleni see võib viia? Hea oleks endas selles osas selgusele jõuda, ehk siis suudate asjasse rahulikumalt suhtuda. Kui tühja kohapealt tolmu üles keerutada (mida ma ei väida, et teete), võib see hoopis suhete halvendamiseni viia

Kui vastata sellele, kas piltide vaatamine on tavaline, siis väga raske on siin normi määratleda. Kindlasti on mehi, kes seda ei tee, palju on neid, kes seda teevad ning nende hulgast on kindlasti enamus neid, kelle arvates see oma päris suhet kuidagi ei ohusta. Võib küsida, kas on vahet, kas mees vaatab tänaval kellelegi järgi ning riietab ta mõttes lahti või vaatab arvutis pesus olevat naist. Esimesel juhul ei pruugi me sellest kunagi teada saada ning kas on vajagi. Kui mees oli nõus teemat arutama ning rahustas teid, et seda juhtub harva, siis miks mitte tema sõnu uskuda ning olla tänulik, et ta soostub rääkima ka ehk tema jaoks natuke piinlikel teemadel. Loo alguse järgi tundub, et teil on lähedane suhe — kui nii on, siis võib teid õnnitleda, et teil on palju paremini kui paljudel teistel paaridel. Edu!