Piip-piip! Ja su telefonis on totakas sõnum
Ta on sõpradega väljas ja kergelt purjakil. Ja kuigi ta peaks keskenduma nende jutule, mõtleb ikkagi sinu ja teie jutuajamiste peale. Näiteks kirjutab ta, et nägi just täpselt samasugust kassi nagu sul. Või mekib maailma parimat käsitööõlut. Seejuures teab ta väga hästi, et oled suur õllesõber. Tegelikult tahaks ta kirjutada, et jooks hea meelega sinuga õllekest ja kudistaks samal ajal su kassi.

Ta helistab sulle
Võib-olla polegi selleks erilist põhjust. Arvatavasti leiab ta lihtsalt ettekäände, et sulle helistada ja su häält kuulda. Noh, näiteks sõi ta just maailma parimat jäätist. Ja kelle teisega peaks ta seda seika jagama?

Ta postkast on tühi
Naised saadavad sõnumeid vaid siis, kui saavad ka vastuse. Seega, kui ühtäkki ei potsata su silmarõõmu postkasti enam ühtegi SMSi, siis arvatavasti pole ta viitsinud enam kellegi teisega suhelda.

"Mis sa arvad, kas ..."
Ole valmis küsimusteks stiilis: „Kas need kingad on okeid?“ või „Mul on vaja uut jopet. Tuleksid sa minuga poodi?“ Sinust saab tema Ženja Fokin ja ainus, kelle moenõuanded talle korda lähevad. Ta tahab sulle ju meeldida!

Sõbrad nurisevad
Su mehe sõbrad teavad temast arvatavasti kõike. Kui nad on hakanud teda viimasel ajal aasima:„Noh, kuhu sa kadunud oled? Kas oled enda mehelikkusest täiesti loobud?“, siis võid olla enam kui kindel, et nad on märganud temas muutust. Ja seda, et sõbrale on tekkinud pruut, kellega peab edaspidi arvestama.