1. Lase tal seda jalkamatši vaadata

Mida see veel tähendama peaks? Usu, kui su mees sulle kolm nädalat mingist spordiülekandest jauranud on, siis üks romantilisemaid asju, mida sa teha saad, on temaga koos see ära vaadata. Või siis minna samal ajal vanni raamatut lugema ja teda mitte segada.

2. Las ta läheb sõpradega välja

Ja ära helista talle iga tunni aja tagant! Näita, et usaldad!

3. Ära nääguta!

Kõige ebaseksikam asi, mida üks naine teha saab, on alatasa oma mehe kallal näägutamine. Küll ta teeb seda valesti ja küll ta ikka ei oska seda. Lõpeta ära!

4. Osta talle piletid

Olgu selleks siis korv-, jalg- või käsipall. Misiganes teda köidab. Osta talle sinna kaks piletit ja serveeri neid tema lemmikmeeskonna särgis. Õhtul, kui voodisse lähed!

5. Tee talle süüa

Usu, kui talle avaneb töölt kõjujõudes pilt, kus tema kallis kaasa ootab teda sooja ja maitsva söögiga, siis tunneb ta end nagu tõeline kuningas. Kuningas, kelle kõrval on naine, kes teda siiralt armastab.

6. Üllata teda!

Meile kõigile ju meeldib aeg-ajalt üllatatud olla. Ka su kallimale! Palu tal oma nädalavahetus sinu jaoks broneerida ning vii teda siis kohta, kuhu ta on alati minna tahtnud.

7. Üks öö kodust eemal

Ka kõrvalmaja hotell on sobiv! Kui seal mullivann olemas on, loomulikult. Kingi talle üks öö rutiinist väljaspool. Ta saab aru, et hoolid temast ja pühendub sulle veelgi rohkem.

8. Rämpstoit ja päev täis lebotamist

Tee üks päev dieedipausi ja veetke see kahekesti teleka ees. Rämpsu süües! Patustage!