Värskes Briti uuringus, milles osalesid 1000 meest ja naist, selgitati välja, et parim aeg tõsiseks vestluseks on see, kui mees on just õhtusöögiks lauda istunud, kell 8:15.

Peaaegu pooled mehed, kes uuringus osalesid, ütlesid, et kõige parem on oma probleemid sirgeks rääkida õhtusöögilauas. Pooled naised aga tunnistasid, et kõige tõenäolisemalt võtavad nad tõsise teema üles pea 12 tundi varem, kell 8:20. Vaat kui erinevalt Marss ja Veenus seda näevad, millal parim aeg rääkida on!

Teise kohana, mille mehed vestluseks sobivana esile tõid, oli auto. 39% meestest ütlesid, et neile meeldib autoroolis olles sisukalt vestelda ja ka probleeme arutada.

3/4 meestest ütlesid, et nad vihkavad seda, kui naine tuleb midagi seletama sel ajal, kui ta on duši all.

Mehega ei tasu üldse rääkima minna, kui ta mängib videomängu või vaatab jalgpalli, sest siis saad sa tema tähelepanust vaid ühe protsendi sajast. Samuti ei kannata 95% meestest, kui nende kallim filmi ajal rääkima hakkab, olgu film siis mis žanrist iganes.

Ja mida me tegelikult juba arvata võisime — üle 80% meestest ütlesid, et lause “Me peame rääkima!” on kõige hirmutavam vestluse avalause üleüldse.

Nii et naised, kui teid miski vaevab, oodake õhtusöögini või vähemalt autosõiduni ja alustage kohe asjast, mitte ärge tekitage mehele hirmujudinaid, öeldes need kardetud sõnad “Me peame rääkima!”.

Allikas: Daily Mail