Peegelda teda
Tegelikult teed sa seda mingi hetk juba alateadlikult — oled kellegi meeldiva seltsis ja siis sätid näiteks enda käsi või jalgu täpselt nii, nagu need on su vestluspartneril. Kui sa väljendad end sarnaselt enda lemmikuga, muutud sa kiiresti talle sümpaatsemaks.

Tee komplimente
Loomulikult hoia veidi distantsi ja ära uputa teda nendega üle. Kuid inimestele meeldivad siirad komplimendid ja neile jäävad head sõnad veel pikaks ajaks meelde.

Ole heas tujus
Kellelegi ei meeldi mossitajad! Pealegi tunnetavad inimesed enda kaaslaste meeleolusid. Kui sa ei taha, et viid uue tuttava tuju nulli, siis ürita hoida positiivset meelt.

Viibi ta läheduses
Erinevad uuringud on tõestanud, et inimestele meeldivad need, keda nad tihti kohtavad. Seega — isegi kui sa eile uue tuttavaga samal tänaval, kohtu temaga näiteks korra-kaks nädalas, et teha üks kohv. Siis on kindel, et teid ühendavad samad jututeemad. Mida tihedamini kohtute, seda mugavamalt hakkab ta end sinu seltsis tundma.

Ole vaimukas!
Ütleme, et sa kohtud uue inimesega. Kas sulle meeldib see, kes sind vihaselt põrnitseb või hoopis see, kes vürtsitab teie vestlust naljadega? Huumor lähendab!