1. Eksiga kohtumine
Pole vahet, kas teie suhe lõppes kolm kuud või kolm aastat tagasi, salaja eksiga kohtumine on suhte üks suurimatest pattudest. Räägi oma praegusele kallimale ENNE, kui sa eksi juurde lähed, sest pärast on juba hilja selgitada ja vabandada.

2. Teiste vastassooesindajatega kohvitamine
Muidugi ei pea me siinkohal silmas su lapsepõlvesõpra, keda sa sünnist saati tead, või klassivendi, kellega sa oled 12+ aastat koos pinki nühkinud ja teismeea läbi elanud. Mõtleme siinkohal seda uut nunnut naabripoissi, kes kutsub sind kohvile, et naabritest ja maja reeglitest rääkida, või kolleegi, kes tahab sinuga õhtul pubis siidriklaasi taga mingit projekti lõpetada.

3. Öömajaliste kutsumine
Sõbranna hüppab keset päeva korraks läbi — olgu, muidugi ei pea sa selleks kallimalt luba saama. Aga kui su ema, õde, sõbranna või sõbranna sõbranna vajab öömaja ning kavatsed talle oma diivanit pakkuda, uuri enne oma elukaaslaselt, mida tema sellest arvab.

4. Peo korraldamine
Keegi ei taha õhtul töölt tulles avastada, et maja on rahvast täis, muusika tümpsub täisvõimsusel ja põrand on kaetud pitsa, krõpsude ja tantsivate sõpradega. Kui tegemist pole just sünnipäeva üllatuspeoga, anna talle enne oma plaanidest teada!

5. Sa ei jõua ööseks koju
Pidu läks pikale, alkohol maitses natuke liiga hästi ja nüüd ei suuda sa üles leida oma jalgu, et need su koju viiks. Palun helista enda kallimale, et ööbid sõbranna juures või palu tal endale järele tulla.

6. Suurte summade kulutamine
Korterit, kodutehnikat, autot jms, mida te mõlemad kasutama hakkate, ei ole mõtet üksi osta. Päris kindlasti tuleb sul kallimaga nõu pidada siis, kui raha tuleb teie ühiselt pangakontolt!

7. Asjade ära viskamine
Sulle võib tema vana pluus närvidele käia ja sa võid jälestada tema paberikuhja köögilaual, kuid sa ei saa neid lihtsalt minema loopida. Tema jaoks on neil asjadel väärtus ning ta loobub neist omal ajal.

8. Tema juurde kolimine
Kui olete alles värskelt kohtunud ja armunud ning ööbite kordamööda teineteise juures, võid sa kõik tuksi keerata sellega, et hakkad oma asju tema poole “unustama” ning tema kappidesse oma tavaari jaoks ruumi nõudma. Uuri enne välja, kas ta üldse on selleks valmis.

9. Tema asjade laenamine
Ei, me ei räägi tema seebiga käte pesemisest või tema rätikuga enda kuivatamisest või tema T-särgi hommikul selga panemisest. Me mõtleme siin näiteks raha ja autot.