Ta austab su püüdlusi
Su hingesugulane peaks elama kaasa igale unistusele ja selle täide viimisele.

Ta tunneb end sinuga täiesti vabalt
See on tegelikult üks ilusamaid hetki, kui märkad, et kallim tunneb end vabalt. Te võite vabalt rumalaid nalju teha või koos multikaid vaadata.

Ta on nõus tegema kompromisse
Kõiges ei saagi alati üht meelt olla. Peamine on ikkagi see, et teie väärtushinnangud ühtivad. See, et temale meeldis nähtud film ja sinule mitte, ei oma mingit tähtsust.

Ta austab su pere
Olgu, ta ei taha veeta su vanematega tervet nädalavahetust, kuid peab neist väga lugu. Põhjus selleks on ju ilmselge — sa oled enda ema-isa nägu. See oleks rohkem kui kummaline, kui ta kritiseeriks ja teeks neid sinu kuuldes maha.

Ta on sada protsenti usaldusväärne
Sa ei pea kunagi kahtlustama teda selles, et mõni su pisem või suurem saladus jõuab teiste kõrvu. Samuti tead, et võid talle absoluutselt kõike rääkida. Olgu sellest probleemid tööl või arusaamatused sõbrannadega. Isegi kui ta ei oska nõu anda, kuulab ta sind ja mõtleb kaasa.

Ta tunneb end sinu seltsis haavatavana
See polegi nii hirmus, kui esmapilgul tundub. Kas teadsid, et lapsed käituvad võõraste seltsis paremini, kuna nad ei tunne end kindlalt? Emaga olles vallanduvad aga kõikvõimalikud emotsioonid. Sel hetkel, kui näed, et su kallim julgeb olla su seltsis halvas tujus või räägib sulle enda lapsepõlvest, tead, et oled võitnud ta südame.

Ta armastab sind täpselt sellisena nagu oled
Ka sinu pisikesi vigasid. Kas siia oleks vaja midagi lisada? Näib, et see punkt on üks põhjapanevamaid.

Allikas: Your Tango