Silmside
Mida rohkem ta su pilku otsib ja seda kinni hoida püüab, seda suurem on tõenäosus, et ta paneb mängu kõik, et sind endale saada.

Naeratamine
Naeratamine kuulub alati flirdi juurde, nii et kui ta teeb seda ohtralt, siis sa oled kas väga vaimukas või ta üritab su südant võita.

Lähedus
Mida rohkem mehele naine meeldib, seda rohkem püüab ta tema lähedusse hoida. Võib-olla paneb ta sulle käe ümber vöökoha või istub su kõrvale ja toetab käe sinu tooli seljatoele.

Pea viltu
Kui mees vaatab midagi, mis talle meeldib, läheb ta pea automaatselt viltu. See on hindav ja tunnustav. Seega — kui ta vaatab sind viltuse peaga nagu kutsikas, meeldid sa talle kohe päris kindlasti.

Pilgu peitmine
Tõsi, sügav silmavaade on flirtimise A ja O, aga kui tabad mehe enda pilku sinu eest varjamas, ent ometi vahel salamisi sinu poole piilumas, on ilmselge, et ta on sinust sisse võetud, kuid kardab, et see näib liiga ilmselge.

Laienenud pupillid
Silmad reedavad meid, ilma et me sinna midagi parata saaks. Kui märkad, et mehe pupillid suurenevad sinu poole vaadates, võid kindel olla, et see, mida ta vaatab, meeldib talle.

Peegel
Kui meile keegi muljet avaldab, peegeldame me alateadlikult nende liigutusi. Kui ta asetab käed sinuga sarnaselt, paneb pärast sind jala üle põlve või kohendab oma jakki, avaldad sa talle muljet.

Allikas: All Women's Talk