Ta alustab iga vestlust
Vahet pole, kas kohtute tänaval või suhtlete Facebookis. Ta on alati esimene, kes hakkab juttu ajama. Ta jumaldab sinuga rääkimist ega suuda seetõttu ära oodata, kuni sina vestlust alustad.

Ta kordab su nime
Naisele meeldib kuulda, kuidas nende nime korratakse. Ja mehele armastab seda teha. Seda muidugi juhul kui sa oled tema südame võitnud.

Ta helistab kirjutamise asemel
Olgem ausad, tänapäeval ei helista pea keegi. Palju mugavam on ju saata sõnum! Aga silmarõõm tahab kuulda su häält ja loodab sisimas, et kõne kestab kauem kui minut-kaks, ideaalis tunde.

Ta tahab rääkida veel ja veel
Tegelikult pole sel tähtsust, millest sa talle räägid, olgu selleks või pluus, mille allahindluselt leidsid. Ta tunneb siirast huvi ja esitab lisaküsimusi, et teie vestlus ei jääks soiku.

Tal on palju-palju sügavam hääl sinuga suheldes
Mehed ei pane seda ise tähelegi, aga kui nad räägivad naisega, kes neile meeldib, muutub nende hääl hetkega mahedamaks ja madalamaks.

Ta suunab enda küsimused alati sulle
Teinekord viibite suuremas seltskonnas, kuid ikkagi näib, et olete vaid kahekesi. Põhjus selleks on lihtne: ta suhtleb peamiselt sinuga ja kui esitab n-ö küsimuse laiale ringile, vaatab ikka ja alati sulle otsa.

Allikas: All Women’s Talk