Moses ütleb, et tantra tegeleb erinevate energiatega ning seksuaalenergia on vaid üks osa sellest. „Tantra on metafüüsiline esoteeriline õpetus. See on nagu teadus, mis tegeleb astronoomia, astroloogia, inimkehade ja energiatega. Tantra õpetab, kuidas inimese energiad töötavad, kuidas neid enda eesmärkide saavutamiseks kasutada ja seetõttu on tantra ülivõimekas. Nende teadmiste abil saab end avastada ja muuta,” räägib Moses. Lisaks väga erinevatele tantra- ja joogakursustele, mida Bhairava Yoga pakub, on neil ka vaid naistele mõeldud Jumalanna kursus, kus õpitakse oma egoga, mis Mosese sõnul on tavaliselt enamike probleemide tekkeallikaks, toime tulema.

„Iga naine soovib olla ilus, tark, harmooniline, ta unistab paremast seksist ja armastavast püsivast suhtest. Kuid paljud naised on vastakuti probleemidega, mis hoiavad neid tagasi täisväärtusliku elu ja õnneni jõudmisest. Jumalanna koolitus aitab leida nendele probleemidele lahenduse,” räägib Moses ja rõhutab, et koolitus ei ole oma nime saanud juhuslikult. „Tantra ütleb, et naine on jumalanna. Naisel on ligipääs pea piiramatule energiale, mis annab talle võime toita kõike enda ümber — see on jumalanna omadus. Tantristid ütlevad, et kogu universum on jumalanna ja meie oleme osa jumalanna kehast,” räägib Moses tantra taustast.

Bhairava Yoga Jumalanna koolitus on kolmeosaline ning esimene leiab aset 29.-31.märtsil. Kursuse esimene osa kannab nime „Ego ületamine” ning Mosese sõnul on see kõige raskem osa. „Esimesena tuleb naisel endale teadvustada seda osa endas, mis hoiab teda tagasi, mis ei lase tal olla naiselik selle sõna kaunis ja vaimses mõttes ja mis teeb teda seeläbi õnnetuks — ja see on ego. Vale on mõelda, et ego on vaja täielikult elimineerida — see lähenemine ei too tulemusi ja ei ole ka kasulik. Egost ja selle peidetud mustritest on vaja teadlikuks saada, et siis soovitud muutused esile kutsuda. Jumalanna kursusel me aga näitame naisele tema ego. Üksi on seda peaaegu võimatu teha, me tavaliselt ei suuda omaenda ego terviklikult näha. Ego  võib seista sul nina ees, rikkuda su elu, suhteid ja eriti seksuaalsust, aga sa ei näe seda ja ei mõista, miks sul probleemid on.” Jumalanna kursusel aitab Moses igal naisel näha enda sisse, tegeleda oma egoga ja muutuda. Kursusel kasutatakse psühhoanalüütilist lähenemist, tantra- ja joogatehnikaid ja hüpnoteraapiat. Viimane ei tähendada hüpnoosi ja on kursusel vabatahtlik.

Samuti õpitakse kursusel tantramassaaži, mis hõlmab ka genitaalide massaaži. „Naised talletavad oma vagiinas füüsilisi ja psühholoogilisi blokeeringuid, aga nad ei tea seda,” ütleb Moses. Kursusel räägitakse sellest, kuidas leida oma G-punkti, soovi korral õpetatakse osalejatele seda ka praktikas ning kel soovi, on võimalik kogeda ka G-punkti tervendavat massaži. „Selle tulemusel tekib alati ilus reaktsioon ja vahel naised lihtsalt nutavad õnnest, sest nad kogesid väga sügavat vabanemise tunnet,” kirjeldab Moses koolituse tulemust. Samas üleb ta, et naised, kes koolitusele minna tahavad, peavad piisavalt kindlameelsed ja valmis olema, sest niisama minema jalutada sealt ei saa. „Tihti on koolitusel naisi, kelle jaoks koolitus osutub väljakutseks, kuid ikkagi sunnib miski neid jääma ja kuulama. Sellistes olukordades, kus keeruliste olukordade kiuste edasi minna, on tulemused ka kõige vapustavamad. Samas on alati ka 1-2 naist, kes on koolitusel, nad õpivad küll teisi vaadates, aga ütlevad, et tahavad omaette kuulata ja ei taha kaasa rääkida. Nende jaoks ei ole õige hetk, nad pole avanemiseks valmis,” ütleb Moses. „Mõni tuleb aga järgmisel korral tagasi, siis kui on valmis.”

Pärast seda, kui ego üle on konkreetne teadlikkus saavutatud, võib öelda, et naine on valmis ego ületama (mitte elimineerima) ja liikuma edasi südame tundmaõppimisele — sellega tegeleb Jumalanna sarja teine kursus.„Üks asi on oma ego kõrvale lükata, hoopis teine aga avada oma süda ja õppida, kuidas armastada. Armastus on paljudele naistele väljakutse. Ja mitte see, kuidas teisi armastada, vaid kõigepealt tuleb armastada iseennast.” Moses räägib, et paljud ütlevad, et nad ei tea, miks nende elus pole armastust. „Siis ma küsin, kas nad armastavad ennast ja nad vastavad eitavalt. Kõigepealt tulebki armastada iseennast.” Peale teist kursust liigutakse edasi kolmandale tasemele, mis kujutab endast teekonda kirgastumisse. „Kui naine on oma ego kõrvale jätnud ja südame avanud, jõutakse jumalanna tasandile, kus tekib side harmoonilise ja ülikauni naiselikkusega. See teeb naise suureks ja kosmiliseks. Sellele tasemele jõudnud naise puhul on näha, et ta pole lihtsalt väliselt ilus, ta pole ainult intelligentne, tasakaalus ja enesekindel, vaid tal on eriline energia, eriline sära ja õnnelikkus. See on transformatsioon.”

Bhairava Yoga Jumalanna kursuse “Ego ületamine” kohta saad lähemalt lugeda SIIT.