Tegelikult on täiesti normaalne vahel pea norgu lasta ja olla kurb. Küll ei ole aga mõistlik oma ajutise tusatuju pärast teha järeleandmisi armastuses ning elada vale inimesega koos.

Kui sulle hakkab järsku meeldima mees, keda alles eelmisel nädalal veel jälestasid, siis STOPP, asi on kahtlane — sa võid olla oma tusatujust petetud ning ei näe kõike enam selgelt. Proovi leida võimalus püsida segamatult ning eemaldada end võltstunnete tulvast, et saaksid oma pea ja südame selgeks ning suudaksid teha adekvaatseid otsuseid. Pea meeles, sugulussuhteid ja töösuhteid me valida ei saa, kuid otsused partnerlussuhete osas teeme me ise. Olgu need siis võimalikult ausad ja siirad!

Liiga palju on meie ümber inimesi, kes on õnnetud, sest elavad koos vale inimesega ja teevad seda täiesti ekslikel põhjustel — on selleks siis mugavus, lapsed või väärmõtlemine, et niikuinii ma kedagi paremat ei leia. Sa ei taha ju lõpetada samamoodi — elada inimesega, kes on sulle vastunäidustatud ja võib sulle mõjuda isegi hävitavalt. Parem elada üksi, kui olla koos vale inimesega ning tunda seepärast pidevat rahulolematust ja meeleheidet.

Kui sa vahel kahtled ja südames on kurbus, siis tea, et õige inimene on sinu poole teel. Mingil põhjusel pole ta sinuni veel jõudnud, aga kui jõuab, siis sa tunned ta kohe ära. Tema on see õige, kes mõistab sind sekundipealt, toetab sind igas olukorras ning on uhke ja õnnelik, et armastab just sind!

Allikas: Your Tango