1. Hakkasin ühe kutiga väljas käima, kohtusime sõprade kaudu ja see polnud midagi tõsist, aga see kestis mitu kuud enne, kui lihtsalt kuidagi lõppes. Aga siis sattusin temaga ühel õhtul pubis kokku. Ta läks näost täiesti valgeks ja tal oli väga ebamugav mind enda tüdruksõbrale tutvustada.

Alguses arvasin, et nende suhe algas enne, kui meie vahel see teema oli ega öelnud midagi. Aga hiljem kutsus see naine mind kõrvale ja küsis, et millal meil see suhe oli ja vastasin ausalt. Tuleb välja, et nemad olid lausa kolm aastat suhtes olnud. Ta jättis selle mehe paar minutit hiljem maha ja me läksime siis koos ja tegime veel mõned joogid. Kaotasime mõlemad oma eludest 79 kilo kaaluva prügi ja saime ühe hea sõbranna võrra rikkamaks.”

2. “Seksisime ja kui lõpetasime, ütles ta mulle täiesti süüdimatult, et peab nüüd oma tüdruku juurde minema.”

3. “Saime puhkuse ajal kokku ja meie vahel klappis imeliselt. Ta läks koju tagasi ja me rääkisime iga päev kogu aeg ning nii mitu kuud järjest. Ta tuli isegi mulle ühel korral külla ning ma armusin väga sügavalt ära. Ja siis leidsin ühel päeval Facebookist ta õe profiili. Tuli välja, et tal on hoopis teine perekonnanimi, ta elas üldse teises linnas kui ma arvasin ja tal oli juba viie aasta pikkune suhe. Kogu mu maailm kukkus sel hetkel kokku.”

4. “Käisime mitmel kohtingul ja viimasel suundusime siis tema poole. Järgmisel hommikul, kui vannitoas olin, avastasin, et see on täis naiste asju. Ja lähemalt vaadates avastasin, et ta magamistoa kapis on ka naiste riided. Panin kiiresti end riidesse ja lahkusin enne, kui ta ärgatagi jõudis.”

5. “Käisime peaaegu viis kuud väljas. Ta olin eelmisel aastal lahutanud ja kui aitasin tal kolida, avastasin ühest karbist tema ja ta eksnaise pildi. Mõtlesin, et ju ta pole valmis oma minevikust veel täielikult loobuma. Aga mõned kuud hiljem, kui panin oma mantlit esikukappi, avastasin sama pildiraami seest uuema pildi, millel oli temaga koos mingi teine naine.

Pool tunnikest hiljem helises ta telefon ja ta jooksis õue rääkima. Kui ta tagasi tuli, ütles ta mulle, et tegemist oli töökõnega ja teist poolt olevat olnud halvasti kuulda… Aga teadsin, et see pole tõsi. Kui me päevaga edasi läksime, sõitsime autoga kuhugi ja bensiinijaamas, kui ta autost lahkus, vaatasin ta kõnelogi üle, et näha, kellega ta tegelikult rääkis. Tegemist oli naisterahvaga ja nad olid juba kolm nädalat suhelnud. Vaatasin ka Facebookist, kellega tegemist on ja ta profiilil oli neist kahest mitu pilti.

Hiljem sain teada, et tegemist oli tõsise tüdruksõbraga, kes elas samas linnas tema vanematega. Ja kui ma mehelt selle kohta pärisin, ütles ta mulle, et olen peast hull ja lõpetasime suhte. Nende suhe lõppes mõned nädalad hiljem ja viis kuud hiljem oli ta kihlatud juba mingi uue tüdrukuga, kes oli talle kunagi “kõigest sõbranna”.”

6. “Kohtusime töö kaudu, ta küsis mu telefoninumbrit ja hakkasime väljas käima, midagi hullult tõsist ei olnud. Ta ütles mulle, et oli just tõsise suhte lõpetanud ja samuti ütles ta, et tal pole ühtegi sotsiaalmeedia kasutajat peale Snapchati. Tundus õige jutt, sest kui ma teda Facebookist otsida üritasin, ei leidnud ma midagi.

Meie suhe arenes edasi ja arvasin, et meil läheb päris hästi. Läksin ühel hetkel kaheks nädalaks puhkusele ja kui tagasi jõudsin, oli ta kadunud nagu tina tuhka. Ta oli mu Snapchatis ära blokeerinud, ei vastanud enam mu sõnumitele. Ja muidugi olin ma väga segaduses. Proovisin siis paar korda temaga ühendust saada, aga ta ei vastanud.

Mõned kuud hiljem, kui kokku jooksime, ütles ta mulle, et ta polnud mitte oma tõsist suhet lõpetanud, vaid neil oli “paus” ja nad on nüüd jälle koos. Naine oli minust teada saanud ega lubanud minuga enam suhelda.

Tuli välja, et nende suhe ongi selline. Ta küll vabandas mu ees, aga ma ei andestanud seda. Kolm aastat hiljem kirjutas ta mulle e-maili, et "häid jõule ja head uut aastat" soovida, aga ma ei vastanud talle.”

7. “Olime töökaaslased. Käisime peale tööpäeva väljas ja vahel tuli ta hiljem ka minu juurde. See polnud midagi tõsist. Aga hakkasin kahtlustama, kui talle helistati pidevalt, aga ta ei vastanud nendele kõnedele kunagi, kui me koos olime. Ja siis üks mu sõber helistas mulle ühel päeval ja kinnitas, et see mees elabki koos oma tüdruksõbra ja tolle emaga.”

8. “Käisime mõned kuud peaaegu iga päev koos väljas. Arvasin, et meie suhe on tõsine või midagi, aga siis leidsin ta voodikapilt mingi teise tüdruku kunstripsmed. Ta proovis küll väita, et need on minu omad (ma ei kanna selliseid asju), aga lõpuks tunnistas, et ta kasutab Tinderit, et suvaliste tüdrukutega magada.”

Allikas: Cosmopolitan