Thomas ja Morris kohtusid esimest korda aastal 1944, kui Thomase väeosa teenis Londonis. Noormees oli 21-aastane ja neiu 17-aastane. Neil tärkas kohe suur armastus, aga varsti pidi Thomas Normandiasse lahingusse minema ja hiljem pöördus ta tagasi Ameerikasse. Ta kutsus Morrist enda juurde Ameerikasse, kuid neiu ei läinud.

Aeg möödus ja Thomas läks eluga edasi ning abiellus teise naisega. Nad elasid õnnelikult, aga kui ta naine aastal 2010 elavate hulgast lahkus, hakkas mees jälle oma esimese armastuse peale mõtlema. Ja nagu varsti välja tuli, mõtles Morris ka tema peale.

Nimelt sai Thomase poeg Steven e-kirja mehelt nimega Robert — tuli välja, et Robert on Joyce Norrise poeg. Lapsed viisid oma vanemad taas kokku. Nad nägid teineteist uuesti üle kõigi nende aastate möödunud aasta novembris Skype’is. Nende lugu läks viraalseks ja paljud inimesed tegid annetusi, et Thomas saaks Austraaliasse Morrisele külla sõita. Seda mees koos oma pojaga varsti teebki ja sõbrapäeva saavad armastajad juba koos veeta.

Thomas räägib ise nii: "Kui ta kutsus mind Skype'is vesteldes Tommy’ks, mis oli mu noorpõlve hüüdnimi, meenusid mulle hetkega kõik need tunded, mis meid aastakümned tagasi valdasid — millesarnaseid ma pole enam ammu tundnud.”

Kas pole mitte imeilus lugu? Aga pühime pisarad ja elame nüüd koos Joyce’i ja Tommy’ga sõbrapäeva ootuses edasi.

Allikas: CBS News