Ei läinudki kaua, kuni Thomasest ja Irenest said sõbrad ja kui nad olid varateismelised, muutus nende sõprus juba millekski enamaks. Nad käisid käsikäes jalutamas ja koos kinos. Kuigi Thomas oli väga lähedane ka oma venna Frankiga, tunnistab ta, et Irene oli juba siis tema jaoks kõuige olulisem inimene maailmas.

Aastal 1941 algas sõda, mis lahutas peaaegu teineteise külge kasvanud noored armastajad. Tollal 19aastane Thomas pidi minema rindele. Õnneks tuli Thomas rindelt tagasi elusa ja tervena ning õnnelik noorpaar kolis kokku elama. Aastal 1945 nad abiellusid. Eelmisel aastal tähistasid nad oma 70ndat pulma-aastapäeva.

“Terve oma elu oleme me üksteist austanud ja käitunud teisega kõige paremal moel,” räägib nüüdseks 94aastane Thomas. “Muidugi oleme ka meie vahel eriarvamustel, aga enne magamaminekut me lepime alati ära.”

Nende kahe inimese armastus pole aastatega sugugi lahtunud. “Ma olen ikka veel Irene’i armunud, ma olen õnnelik, et ta on ikka minu kõrval ja olen tema üle väga uhke.”

Vaata ka videot sellest ilusast abielupaarist. Ja ära unusta, et ükskõik kui palju me selles mõnel eluetapil kahtleme — tõeline armastus on päriselt olemas!

Allikas: The Mirror