Kas suurus on oluline? Ei ole

Mis kohta katsudes saab naist heas mõttes hulluks ajada? Tema südant

Välimus

Minu eelmise postituse ” Kuidas mehed valivad naisi” läbiv mõte oli see, et välimus loeb, aga sisu määrab. Sama reegel kehtib minu arvates üldiselt ka mehe valiku puhul. Olen küll südames romantik, kuid see ei takista mul arvamast, et inimeste armastuse võti peitub ainete vastastikuses mõjus, ühesõnaga ajukeemias. Armunud aju on samas seisundis ning aktiveeritud on samade mõnuainete tootmine kui näiteks kokaiini tõmmates. See tähendab seda, et oled sisuliselt pilves teisest inimesest. Teate kui naine on mehesse armunud, siis ta näeb nagunii oma väljavalitus Kreeka pooljumalat, isegi siis kui tegemist võib olla tegelikult pigem morska meenutava isendiga (kuigi morsk on iseenesest täitsa armas loomake eks.) Paljude naiste jaoks on mehe välimus partneri valimisel suhteliselt teisejärguline (lepime nii kokku, et puhtus ja kasitus on siiski elementaarsed nõuded.) Tegelikult enamustele naistele ei meeldi väga edevad mehed. Tänapäeval on uus tõusev trend “meestibid”. Sellised mehed armastavad alati ennast kõige rohkem, siis tulevad nende musklid, siis tuleb veelkord nende taevasse küündiv ego (väline egoism võib tihtipeale varajata aga hoopis väga madalat enesehinnangut) ja lõpetuseks võib olla mahub kuskile mingi naine ka. Nii et suurtest musklitest enam meeldivad naistele mehed, kes neile tähelepanu pööravad ning nende tegemiste vastu tõeliselt huvi tunnevad. Kümme korda ennem võlud sa naist enesekindluse, mõnusa huumorisoone ning avatud loomuga. Naine on justkui õrn taim. Kohtle teda hästi, leia tema jaoks aega ning ta võib kasvada tugevaks ja täita oma lõhnaga kogu su elu. Paljud suhted purunevad ka just sellepärast, et inimesed ei pööra enam üksteisele tähelepanu, lihtsalt vegeteeritakse koos. Muidugi ei tohiks naist võluma hakates muutuda sariahistajaks, tunne huvi, aga samas hoia väike distants. Minu jaoks on kõige võluvamad mehed, kellega koos olles ma tunnen, et teine inimene tõesti süveneb minusse, naerab südamest minu rumalate naljade üle ja siis silmavaade ka loeb. Ega ilmaasjata ei öelda, et silmad on hingepeegel. Kui kehakeele ja verbaalse väljendusviisiga annab manipuleerida, siis silmavaatega enamasti mitte. 9o% juhtutest saad teisele inimesele silma vaadates aru, kas ta on sinusse armunud või mitte. Ja need kaks sillerdavat taevatähte võivad sulatada ka kõige jäisema südame (oh mind romantikut). Siis ei tõmba stamplauseid kasutavad jahimehe tüüpi mehed enam üldse. Nii et alati polegi hullult vaja pinguta, ole lihtsalt sina ise- siiras, aus ja ehe. Vaata kui sa jooksed hullult mingi bussi peale, aga see ikkagi ei peatu, siis pole järelikult tegemist veel sinu bussiga või õige peatusega. Võta hoog maha, naudi ümbritsevat ja kui on õige aeg, siis peatub sinu buss ka. Kui sa võtad endale aega, siis sa ei pea valede valikute pärast nahast välja pugema või ennast hingetuks jooksma.

NB: Siinkohal tahaks lisada seda, et kuigi naiste jaoks ei ole esmatähtis välimus, ei tähenda see seda, et mees võiks olla laisk diivanipadi, kelle paari viimase aasta suurim sportlik saavutus oli õllepudeli avamine jalgpalli MM-i ajal. See on äge, kui mehel on mingi sportlik hobi, millega ta tegeleb. Natukene võiks ennast ikka liigutada, kui mitte esteetilise välimuse pärast, siis vähemalt oma tervise nimel.

Raha

Muidugi ei saa me üle ega ümber rahast. Sellest olen ma varasemalt tegelikult kirjutanud ka natukene, et paljud tänapäeva mehed just alguses oma rahale panustavadki, et naisi köita ja pärast on pettunud ning kiruvad, et kõik naised on rahaahned “kullakaevajad”. Elus kehtib väga tugevalt põhjus-tagajärg-seos printsiip. See tähendab seda, et kui tõstad oma aktsiaid rahaga, siis tõmbadki enda lähedale naisi, kes ongi tegelikult rohkem võlutud sinu rahast ning asjadest, kui sinu isiksusest. Ja kui see naine ühel hetkel sinust rikkama tüübiga minema tõmbab või sellel hetkel, kui enam kullas-karras püherdada ei saa sind pikalt saadab, on see mehe enda viga. Enamustele naistele meeldivad mehed, kelle üle nad saavad uhked olla, kes on edukad ja pädevad oma erialal, töökad ning kui sellega kaasneb materiaalne kindlustatus ei saa seda iseenesest negatiivseks lugeda. Valesti on asjad siis kui naine näeb sinus jalgadega rahakotti. Naisi saab igasuguseid mudeleid osta, aga elus on üks asi mida ei saa osta/müüa/vahetada, see on tõeline armastus. Pigem ma tahaks rõhutada seda, et ainult raha peale pole mõtet oma panuseid panna, sest siis sa saadki endale koju ühe “kullakaevaja”, kes võib alguses olla vägagi malbe, samas osavalt manipuleeriv nurru lööv kiisu. Miisuga ongi ainult see jama, et senikaua kuni kandikul talle kraami ette tood on kõik ilus, aga kui ta peab ise toitu püüdma minema, on see olevus liiga laisk ja pigem läheb kergema vastupanu teed ja otsib endale uue peremehe.

Mehelik energia

Mis puutub manipuleerimisse, siis siin jagunevad naised kahte lehte. Need kelle jalas on kodus püksid ja kes seljataga oma meest lolliks ning rumalaks nimetavad ja siis need, kes soovivad tunnetada, et mees on nendest natuke “üle”. Mina ise olen see viimane varinat, natuke old school, kes tahab tunda, et mees kellega ma koos olen on minust natukene targem, ratsionaalsem, minu tugisammas, kes hoiab mind maapeal, kellega niisama naljalt manipuleerida ei saa. Kui mina saan temaga manipuleerida, tähendab see sisuliselt seda, et seda võib ükskõik, kes teine teha, lihtsalt aja küsimus. Mees ei tohiks olla selgrootu jalamatt, kes naise ikka kapriisi täidab, sest tihtipeale hakkavad naised seda kurjasti ära kasutama. Mõnus on vahest kellegi suurema ning tugevama kaissu pugeda ja ennast natukene väikse ja kaitsetuna tunda. Naine on loodud juba iseenesest niivõrd emotsionaalseks olendiks ja kui ta kaotab oma emotsioonid, siis kaob suur osa tema naiselikust energiast. Kuid just naiselik energia ongi see, mis loob maailma armastust. Mehe põhiline ülesanne on luua ja tegutseda, tekitada naises austus ja läbi selle avada naise armastus ja sellele toetuda. Kuid selle nimel tuleb kõvasti tööd teha, kuid kooskõlastatud jõupingutustel on väga suur jõud. Sellepärast ongi mehed ja naised loodud nii erinevate võngetega, et nad saaks üksteist täiustada ja läbi paarisuhte luua ka harmooniat iseendas. Kuid paljude tänapäeva meeste probleem ongi see, et nad on oma olemuselt naiselikeks muutunud ja neist ei kiirga enam seda”ürgmehelikkust”, mis naise emotsioonide virr-varri tasakaalustaks. Ja kahel printsessil pole võimalik koos elada. Kuid üha enam on ka nii-öelda munadega naisi, kellele sellised naiselikud mehed sobivad. Nii, et jätkuvalt on asi maitses.

Seletamatu miski

Ja siis see kõige ilusam asi, mida polegi võimalik päriselt seletada. See on keemia, mis tekib seletamatutel põhjustel kahe inimese vahel. Vahepeal võib see olla seksuaalse alatooniga, teinekord vaimsel tasandil ja väga heal juhul eksisteerivad mõlemad koos. Teadlased võivad ju rääkida, et armastus on looduse seatud lõks, kirjutada sellest niipalju raamatuid kui tahavad, aga oma jutuga suudavad nad veenda ainult teisi teadlaseid mitte armunud inimesi. Kuna olen omajagu vallalise elu elanud, siis on ikka ette tulnud igasuguseid kohtumisi ja kohtinguid. Seal olen täheldanud huvitavat paradoksi. Olen käinud väljas inimesega, kes on igatepidi tark, intelligentne ja kena inimene nii seest kui väljast, kuid kellega koos olles mõtled terve aja kuna koju juba saaks. Kuigi iseenesest peaks kaaslane kõigile peas väljamõeldud kriteeriumitele vastama, aga seda sädet, mida oleks vaja lihtsalt pole. Kuid teise tegelasega võid vahest esimesel kohtumisel aru saada, et see ongi minu inimene. Vahest võib ju natuke muinasjutulikult naiivselt mõelda, et ehk mõned inimesed ongi üksteise jaoks siia ilma mingite seletamatute jõudude poolt loodud…

Allikas: Lagleke