1. Sõnadel on võimas jõud, enne kui neid öelda, peab kaaluma. Eriti valus on, kui sulle lähedane ütleb vihahoos väga halvasti, see on haav, mis torgib kaua, see ei unune homme ja seda ei leevenda lillede toomine või vabandamine. Alati tasub vihahoos pähe tekkivad mõtted jätta oma pähe seniks, kuni viha lahtub.

2. Elu on liiga lühike, et veeta see inimestega, kes sinust energia välja imevad. Kui keegi tahab teid oma ellu, siis teevad nad teile selleks ka ruumi. Sa ei peaks ise oma koha eest võitlema. Mitte iialgi ära suru end kellelegi peale, kes pidevalt sind ja sinu väärtusi ignoreerib. Ja ära unusta, et sinu tõelised sõbrad ei ole mitte need, kes su hiilgeaegadel sinu kõrval on, vaid need, kes on sinuga siis kui sul kõige raskem on.

3. On asju, mis ajas lakkavad, lagunevad, lahtuvad, lahustuvad — ja on asju, mis seda mitte ei tee. Üheks selliseks asjaks, millel on jääv väärtus, on ka heategu.

4. Kiitus ja tunnustus on suurimad tasud, mis sinule mitte mingit kulu ei tekita, aga teisele võivad anda palju.

5. Lahkarvamuste korral oma armastatud inimestega tegele ainult hetkesituatsiooniga. Ära võta kõneaineks minevikus toimunut.

6. Armastus on positiivne tegu: see on elujõu andmine teisele. See tähendab graniiti kivistunu vallapäästmist nii, et näed tema jalataldu tantsimas, isegi kui need sinu juurest ära tantsivad, aga kui paljud söandavad nõnda tegutseda?

7. Armastada … see tähendab kedagi, kellega sa vanaduspäevi tahad veeta? Sellest ei tea ma midagi. Armastus tähendab kedagi, kelleta ei saa elada. Seda ma tean.

8. Pea meeles, et parim suhe on see, milles teie armastus teineteise vastu ületab teie vajaduse teineteise järele.

9. Naine ja mees on ühe terviku kaks otsa. Kui nad teineteist mõistavad ja elu edenedes üha üksikasjalisemalt mõistma tahavad hakata, siis on nende abielu tugev ja terve tervik. See tervik on juurteks lapsele, kes kui puu kasvab vääriliseks oma juurtele.

10. Arvesta sellega, et suur armastus ja suured saavutused käivad käsikäes suure riskiga.