1. Millist muusikat autos kuulata

Temale meeldib Klassikaraadio, sulle Star FM? Kas tihti jõuate enne sihtpunkti, kui kasvõi ühe loo olete otsast lõpuni ära kuulata jõudnud? Muidugi on võimalus teha mingi raadiograafik, aga päris lõbus on ka ju oma autosõite kirglike vaidlustega sisustada, eks ole.

2. Mida õhtuks süüa

See on vist küll kõige tüüpilisem paaride vaidlus üldse, eriti, kui jutt käib toidu koju tellimisest. Katsuge ikka lõpuks otsusele jõuda, sest kui kumbki alla ei anna, peate tühja kõhuga magama minema (ja ei jaksa nälja tõttu ka kirglikult leppida).

3. Ta raiskas sinu arvates palju raha täiesti mõttetule asjale — või tegid seda sina

Kas ta ostis mingi mõttetu ja kalli tehnikavidina, mida sinu arvates üldse vaja ei lähe? Kui see ei tähenda päris seda, et nüüd peate kuu aega nälgima, siis lase minna ega ära tee sellest suurt numbrit. Osta parem endale ka midagi ilusat.

4. Mis temperatuur peaks magamistoas olema

Temale meeldib jahe, sulle soe. Tema tahab suvel ainult linaga magada, sina tahad paksu tekki. Sellel vaidlusel pole õiget lahendust, eks peate mingi kompromissi lihtsalt leidma kuidagi.

5. Kodus on midagi otsas ja see on tema süü

Ta unustas soola ostmata ja sa ei saagi nüüd süüa teha! Mitte kunagi enam! Sellel vaidlusel on lahendus olemas — tuleb minna poodi. Parem varem kui hiljem.

6. Kuhu reisile minna

Sina tahad palmi all lesida, teba seljakotiga rännata? Või vastupidi? Siin pole muud lahendust, kui proovida oma reisil teha natuke mõlemat. Või reisida eraldi.

7. Teine läheb liiga hilja magama/ärkab liiga vara üles

See on väga paljude paaride probleem, et unerütm on täiesti erinev, kas siis ollakse juba sündinud ööbik ja öökull või on lihtsalt töögraafikud erinevad. Jälle pole midagi teha, tuleb leida mõlemat poolt rahuldav kompromiss.

8. Üks lihtsalt mossitab nurgas

Siin võid üksi vaielda, kui soovid, aga parem lase teisel olla. Inimene peab vahepeal saama mossitada, jäta ta rahule ja küll see üle läheb, kui ta oma isu täis saab. Ja siis on ta parem kaaslane kui kunagi varem!

Allikas: Cosmopolitan UK