1. Raha

Tänapäeval oleme olukorras, kus peremudeli puhul on täiesti normaalne, et mõlemad — isa ja ema — leiva lauale toovad. Kui aga ühe toodud leivakäär on palju suurem kui teise oma, siis tuleks võtta kindlasti arutlusele nii arvete- kui üüri maksmine ja muud vältimatud kulutused. Kes ja kui palju maksab? Millised on kokkulepped?

2. Lapsed ja loomad

Lastesaamine on õrn teema. Mõni tahab lapsi, teine unistab aga elust hoopiski maksimaalselt ühe kassiga. Sellised asjad tuleks juba kokkukolimise alguses paika panna, et kõikvõimalikke arusaamatusi vältida.

3. Karjäär

Kas tahad töölt pausi võtta või ise oma ettevõtet alustada, siis pea kindlasti ka nõu oma teise poolega. Ja seda juba siis, kui sa sellise otsuse peale tõsisemalt mõtlema hakkad.

4. Äi ja ämm

Võib tunduda küll veidrana, aga sellest siiski tuleb rääkida — kui tihti ja kelle vanematega te kohtuda plaanite? Kui kaalukauss hakkab ainult ühele poole vajuma, siis võib tüli majas olla. Targem on enne plaan paika panna.

5. Sõbrad

Jah, ühised sõbrad on toredad, kuid teil mõlemal peab ka suhtest eraldiseisev sotsiaalne elu olema. Nii hoiate natukenegi distantsi, mis ainult kasuks tuleb. Ja samuti — sinu sõbrad ja pea tema sõbrad olema. Ja sina ei pea teda igale poole enda sõprade üritustele kaasa vedama. Pange asjad paika!

6. Seks

Sageli leiavad inimesed, et seksist rääkimine on justkui midagi ülimalt piinlikku ja parem on seda vältida. Tegelikult aga ei tohiks seda teemat kindlasti kõrvale lükata. Olge ausad — rääkige oma ootustest ja soovidest.

7. Kolimine

Arvad, et sa saaksid karjäärialaselt paremini hakkama, kui elaksid mõnes muus linnas? Või vähemalt töötaksid mõnes muus linnas? Selliseid asju tuleb oma kallimaga arutada. Ehk on tema sama mõelnud? Ära jäta kõige arutamist viimasele hetkele.

8. Sotsiaalmeedia

Kas su kallim kutsub sind Facebooki kommentaarides nunnurulliks ja see häirib sind hingepõhjani? Siis ära ole vait! Ütle talle seda!

9. Vastassugupool

On neid, kes usuvad, et mees ja naine saavad edukalt sõbrad olla. Ning on neid, kes seda suureks naljaks peavad. Enneta — aruta seda oma kallimaga.

Allikas: iDiva