Eelmäng on nõrkadele
Sa oled korduvalt teda kõikvõimalikel viisidel õrritanud ja hellitanud, kuid tema asub esimesel võimalusel kohe asja kallale.

Sa ei tunne ta sõpru
Kui ta oleks huvitatud sinust kui kallimast, oleksid juba kõiki ta sõpru kohanud.

Teda ei huvita su elu
Kui mees tahab sinuga vaid voodis hullata, ei viitsi ta vaevata pead su töö- või eraeluprobleemidega. Kui sa muutud talle aga kallimaks, tahab ta teada sinust absoluutselt kõike.

Ta ei viitsi sinuga aega veeta
Kutsud ta kinno, einestama, loomaaeda … Ja tal on alati kiire. Isegi siis kui üritus toimuks kahe nädala pärast kolmapäeval, teab ta juba praegu, et ei jõua sellele.

Kohtute vaid teineteise juures
Su silmarõõm on sõpradega väljas ja uurib, mida sa õhtul teed. Kuid selle asemel et kutsuda sind nendega istuma, lepite kokku, et laekub mingi hetk sinu juurde.

Ta ei salli sõprade pruute
Küll on üks igav ja hoiab seetõttu ka sõpra tagasi. Muidu käisid nad igal reedel joomas! Nüüd aga passib sõber kodus. Kui su voodipartner ei suuda midagi positiivset sõprade kaaslastes leida, siis pole tal vähematki tahtmist ise suhtesse astuda.

Te ei einesta kunagi koos
Olgem ausad, on ütlemata seksikas minna pärast ägedat ööd kohvikusse hommikust sööma. Mis sellest, et sul on silmad paistes ja juuksed vajaksid hirmsasti kammi.

Ta mõtleb ainult vasakule
Sa mainid talle, et pidid vahetama magamistoas pirni. “Kindlasti olid sa alasti ja kui ma oleks seal olnud siis …” Või mainid, et ostsid poest liiga suure arbuusi. “KUI suure? Kas sama suure kui minu peenis?”

Oeh, ja need naljad pole enam ammu vaimukad või seksikad või õrritavad. Pigem on need muutunud nii-nii tüütuks.

Allikas: Women’s Health